22. november 2017
(Foto: Jan Partoft)
(Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt vejr for lommetyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt vejr for lommetyve
Opdateret 18. maj 2017 kl. 13:36
Roskilde Avis - 18. maj 2017 kl. 10:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Første lune sommerdag fik folk og lommetyve ud på Roskildes gågader. Det gik blandt andet ud over en 66-årig kvinde fra Roskilde, der fik stjålet sin pung, mens hun gik fra Meny i Skomagergade til Skoringen på Stændertorvet. Tyven fik helt ubemærket fisket pungen op af kvinden rygsæk. Det skete ved 12.30-tiden.

Kort tid efter var en lommetyv i aktion hos Loppe Lounge i Algade 61. Her fik en 71-årig kvinde fra Roskilde stjålet sin pung fra tasken, hun havde lagt i en indkøbskurv. Her viser forretningens overvågningskamera, at tyven var en spinkel nordeuropæisk udseende kvinde på 25-28 år med rødbrunt hår.

Ved 14.30-tiden blev et muligt forsøg på lommetyveri i H&M i Skomagergade forhindret af en opmærksom kvinde. Hun havde set, at en ældre kvinde var ved at blive udsat for et af de trick, som lommetyve bruger til at aflede opmærksomheden hos deres offer. Tricket blev forsøgt udført ved, at en udenlandsk kvinde holdt en trøje op foran den ældre kvinde. Mere nåede der ikke at ske, for den opmærksomme kvinde råbte en advarsel. Det fik den udenlandske kvinde til at forlade forretning.

ja-

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk