31. oktober 2020
Lone Carmel signerer sin bog lørdag hos Flensborg.
Lone Carmel signerer sin bog lørdag hos Flensborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode råd fra Roskilde-rådgiver i ny bog Få en bedre familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode råd fra Roskilde-rådgiver i ny bog Få en bedre familie
Roskilde Avis - 15. juni 2017 kl. 16:00

I en ny bog giver Lone Carmel, der er trivsels- og familierådgiver i Roskilde, konkrete bud på, hvordan danskernes familieliv kan fungere bedre.

'Hverdagsrelationer. Når det nære bliver svært', hedder bogen, som Lone Carmel præsenterer og signerer lørdag 17. juni kl. 12-13 hos Bog & Idé på Stændertorvet.

I bogen beskriver forfatteren en række konfliktfyldte situationer, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Det er konflikter, der påvirker vores relationer til de mennesker, vi er sammen med i dagligdagen. Til hver case anviser bogen konkrete øvelser, der kan arbejdes videre med.

- Jeg oplever, at dialogen i mange danske familier har trange kår. Samfundets udvikling gør, at det bliver sværere for os at mødes i et forpligtende og givende samvær. Ofte vil vi hellere forpligte os til nogle fysiske eller åndsfraværende relationer, så vi slipper for besværet med at tale sammen, siger Lone Carmel.

- Jeg er optaget af, hvem der skal sige hvad til hvem, hvis relationerne mellem mennesker er problematiske, fortæller hun om bogen.

Lone Carmel, der nu også er forfatter, bor i Roskilde, hvor hun siden 2007 har drevet rådgivningsvirksomheden Relazion. Hun har også i mange år været aktiv i Roskildes erhvervsliv.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk