15. januar 2021
Siden genåbningen efter corona-lukningen har RO?s Torv haft større søgning end i samme periode sidste år. (Foto Thomas Olsen)
gallery icon

Se billedserie

Siden genåbningen efter corona-lukningen har RO?s Torv haft større søgning end i samme periode sidste år. (Foto Thomas Olsen)
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God genstart på RO's Torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God genstart på RO's Torv
Roskilde Avis - 16. juli 2020 kl. 02:49

Siden genstarten efter corona-krisen, hvor RO's Torv var tvunget til at holde lukket i flere måneder, har det store center ved Københavnsvej oplevet en stor tilstrømning.

Centerleder Lisbeth Wilstrup er godt tilfreds med den første tid, der har været bedre end samme periode sidste år, også når det gælder omsætningen i de mange forretninger.

- Vi mærker en stor interesse for de sommerferie-aktiviteter, som vi arrangerer i år. Mange familier holder jo ferie hjemme i år, og så vil de godt opleve noget, forklarer hun.

I den seneste periode ville mange unge på Roskilde Festival normalt være kommet til RO's Torv, men sådan blev det som bekendt ikke i år.

- Vi savner selvfølgelig disse gæster, men til gengæld har vi fået besøg af mange andre kunder. Det mere end opvejer det første tab, fortæller Lisbeth Wilstrup.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk