29. januar 2020
Formand for Erhvervsforum, Kasper Bæk, er konferencier under arrangementet på Gimle.
gallery icon

Se billedserie

Formand for Erhvervsforum, Kasper Bæk, er konferencier under arrangementet på Gimle.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivilligbørs på Gimle:Hjælp og bliv hjulpet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivilligbørs på Gimle:Hjælp og bliv hjulpet
Roskilde Avis - 10. september 2019 kl. 10:30
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da spejderleder Bo Hagensten Møller troppede op med fire teenagere i spejderuniform ved sidste års Frivilligbørs, kastede det umiddelbart 14 aftaler af sig.

- Jeg kastede mig hovedkulds ind i det, og vi har siden gjort gode gerninger i alle mulige retninger, fortæller spejderlederen i Roskilde Gruppe, KFUM-spejderne i Danmark.

Snakke over cykelstyret
I samarbejde med Boligselskabet Sjælland og Café Smil inviterede spejderne i forbindelse med 'Danmark spiser sammen'-ugen beboerne i Ringparken til mad i boligområdets beboerhus.

De har arrangeret såkaldt 'indianerdag' for børnene samme sted, de har sunget for patienter på Roskilde Sygehus og de har indgået aftale med 'Cykling uden alder', der har som mission at give ældre ret til frisk luft og vind i håret.

- Det næste halve år havde jeg otte spejdere ude for at få kørekort til rickshaw. De unge spejdere havde mange gode snakke med de ældre henover cykelstyret, fortæller Bo Hagensten Møller.

Hjælp ud i verden
Sekretariatsleder på Frivilligcentret, Michael Riedel, er i sagens natur begejstret for Frivilligbørs, der finder sted på Gimle i Frivilligugen mandag 23. september.

- Vi har alle noget, vi ikke bruger, og som andre måske mangler. På Frivilligbørs får du nye kontakter og netværk, og man bytter så viden, aktiviteter og ressourcer. Du sender din hjælp ud i verden, og skal ikke nødvendigvis have noget tilbage af den sammen person, understreger Michael Riedel.

Frivilligbørs foregår mandag 23. september på Gimle fra kl. 17-19:30. Tilmeldingsfrist er 9. september på www.frivilligcenter-roskilde.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk