28. oktober 2020
Efter gennemført praktisk prøve kunne 15 nye turistførere lade sig fejre ved dimissionsfesten 30. april på RUC.  Årets hold behersker arbejdssprogene engelsk, tysk, russisk, spansk, italiensk, ungarsk, islandsk og dansk.
Efter gennemført praktisk prøve kunne 15 nye turistførere lade sig fejre ved dimissionsfesten 30. april på RUC. Årets hold behersker arbejdssprogene engelsk, tysk, russisk, spansk, italiensk, ungarsk, islandsk og dansk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fremtidens turistførere fra RUC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremtidens turistførere fra RUC
Roskilde Avis - 22. maj 2019 kl. 10:00

Den etårige diplomuddannelse som turistfører henvender sig til studerende med sprogkompetencer, som drømmer om at skabe unikke oplevelser for turister i Danmark.

Udover at formidle den danske kulturarv er bæredygtighed og bynær naturturisme et bærende element i RUC-uddannelsen. Bæredygtig turismeudvikling handler blandt andet om en bedre spredning af turismen samt hvordan turismen bliver forankret i det lokale samfund.

Den nære turisme
Turistføreruddannelsen deltager i 2017-2019 i det treårige forsknings- og udviklingsprojekt 'Innovation og udvikling af bæredygtig bynær turisme', der blandt andet har Roskilde og Nationalparken, som et udviklingsområde.

Gennem projektet har uddannelsen fået sat mere fokus på den nære turisme uden for storbyen, hvor ikke mindst Roskilde og naturen omkring fjorden har meget at byde på.

Turistføreruddannelsen, der har studiestart 13. august, holder informationsmøde torsdag 23. maj kl. 15-17 i Hus 02 på RUC. Alle er velkomne.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk