17. januar 2021
I Boserup var det også svært at komme frem.
gallery icon

Se billedserie

I Boserup var det også svært at komme frem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotos: Spærret inde i 60 cm sne for fire år siden: Det husker vi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotos: Spærret inde i 60 cm sne for fire år siden: Det husker vi
Roskilde Avis - 23. november 2019 kl. 00:20

Husker du for fire år siden, da Roskilde lukkede ned, fordi der faldt op mod 60 cm sne i Roskilde på en dag? Gense Roskilde Avis fotograf Erling Pedersens fantastiske billeder her.

Dengang advarede man i radioen om at tage til Roskilde, fordi sneen lå som et tykt tæppe ingen kunne komme igennem.

Mange biler var sneet inde i flere dage, fordi der ikke var kapacitet til at fjerne de enorme mængder, der pludselig dalede ned og indhyllede Roskilde som det eneste sted i Danmark.

Efter en uge var sneen væk igen.

Dagen husker mange, fordi deres planer blev ændret. Læs nogle af de sjove historier her.

Mindeværdigt snevejr
Eva Nørretranders: Den årlige juletræsfest på farmands arbejde måtte droppes, da vi ikke kunne komme ud. Og senere mistede vi vinduesviskerne bag på bilen, da sne kurede ned fra taget af carporten og ramte bagenden af bilen

Mia Kristina Hansen: Ja, husker det alt for godt. Taget på det hus jeg arbejdede i på Lindegården blev ødelagt, fordi der var stillads som brød sammen på grund af sneens vægt.

Bettina Immergut Wagner: Strandede efter en våd (!!) julefrokost på Roskilde station efter ankomst med tog fra Kbh, hvor der absolut ingen sne var. Turen hjem til Hvalsø måtte erstattes af tog retur til Hedehusene, hvor min veninde inviterede på husly og en varm seng.

Marzena Clausen: oh ja - det var min fødselsdag - festen måtte aflyses, da ingen kunne komme frem til restauranten, hvor min fest skulle holdes, og gæsterne fra dagen før var sneet inde samme sted - de fik så fornøjelsen af at få serveret vores brunch :-)

Troels Fogh Rasmussen: Det var forfærdenligt!

Halvanden dag før vores nye hus skulle rejses. Der var bestilt kranbiler, tømrere, materialer, ja alt. Måtte få en entreprenør ud med gravemaskiner og traktorer med skovle på, og vi var først færdige til langt ud på natten, dagen før huset skulle sættes op.

Per Bloch-Frederiksen: Jo tak - gik i seng kl 22 - ingen sne. Stod op kl 04 da vi skulle til Israel for at fejre vores kobberbryllup. Kunne ikke komme nogen steder. Ringede til Kastrup for at høre om flyet så også var forsinket. Men de havde ingen sne ..

Se mange flere billeder og læse mange flere fortællinger på Roskilde Avis Facebookside.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk