10. april 2020
Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotogalleri: Grundsmag: Festligt folkekøkken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotogalleri: Grundsmag: Festligt folkekøkken
Opdateret 01. marts 2020 kl. 08:24
Roskilde Avis - 01. marts 2020 kl. 08:20
Af Anette GundlachFoto: Kenn Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Langbordet har vokset sig endnu længere siden sidste folkekøkken i Grundsmag.

Den fælles spisedag blev holdt for første gang i januar, og onsdag aften i sidste uge satte 50 forventningsfulde personer sig tilbords i en af Roskildes nyeste restauranter.

Mange af dem var gengangere, der havde nydt at sætte tænderne i lækkerierne den første gang restauranten holdt folkekøkken.

Kokkene havde haft susende travlt i køkkenenet for at tilberede de store mængder af veganske og vegetariske retter.

Da kok og medindehaver af Grundsmag, Maria Vedel, begyndte at remse op, hvad menuen stod, var hun nærmest selv forbavset over de mange retter de havde kokkereret.

Rødbedebøffer, bagte gulerødder med hollandaisesovs, humus med paprika, kartofter, feta og diverse salater, souce verde og estragonmayo og meget andet.

Tjenerne satte de mange retter rundt omkring på bordene, og maden blev ivrigt rakt rundt til de mange spisende, der tog for sig af lækkerierne.

Vegansk kødspiser
Ved folkekøkkenet placerer man sig rundt omkring bordet, og kommer på den måde sandsynligvis til også at sidde sammen med nogen, man ikke kender.

En af dem, der var mødt frem, var en inkarneret kødspiser, som var begejstret for menuen, og som mente, at nu var hans behov for grøntsager endelig blevet dækket ind med lutter velsmag.

Grundsmag holder Folkekøkken en gang om måneden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk