29. maj 2020
Til sidste skoledag vil Roskildes afgangsklasser hellere mødes med kammerater i Folkeparken end deltage i mere eller mindre mærkelige arrangementer rundt om på skolerne. (Foto: Kenn Thomsen)
Til sidste skoledag vil Roskildes afgangsklasser hellere mødes med kammerater i Folkeparken end deltage i mere eller mindre mærkelige arrangementer rundt om på skolerne. (Foto: Kenn Thomsen)
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Før sidste skoledag: Folkeparken er bedre end en hoppeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Før sidste skoledag: Folkeparken er bedre end en hoppeborg
Roskilde Avis - 20. maj 2019 kl. 04:36
Af Foto : Kenn Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Før sidste skoledag på torsdag for afgangsklasserne i Roskildes folkeskoler, er de store elever godt i gang med at boykotte de mærkelige initiativer, der er planlagt ude på de enkelte skoler. De vil hellere mødes med kammerater i Folkeparken.

arrow Læs også: Ny læreraftale endelig i hus: Bedre undervisning og færre vikarer

Deres aktion kommer, efter at Skole- og Børneudvalget i år har fundet på, at kommunen ikke længere skal holde en fælles fest med opsyn.

Deres argument er, at der bliver drukket, men både politi samt mange lærere og forældre mener, at der vil blive drukket langt mere uden et fælles arrangement.

Skoleudvalget har i stedet beordret de enkelte skoler til at lave arrangementer rundt omkring for at holde på eleverne, men det er ikke blevet en succes.

Hoppeborg til 15-årige
En skole havde planlagt at lave hoppeborg for de unge på 15-16 år, men den gik trods alt ikke, da eleverne protesterede og forklarede, at det var for små børn.

En anden skole ville have børnene med på en Tivoli-tur til København, men det har heller ikke fået stor tilslutning, da de unge hellere vil mødes med elever fra de andre skoler.

Forældre forundret
Flere forældre fortæller til Roskilde Avis, at de også er stærkt forundret over kommunens opførsel i år.

De kan godt forstå, at deres børn vil til et fælles arrangement, som de har glædet sig til meget længe.

En række forældre har allerede meldt sig som frivillige for at holde en form for opsyn med den store fest, der nu alligevel tegner sig i Folkeparken.

arrow Sammen om læsningen i Svogerslev
19. maj 2019 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:39
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk