1. juni 2020
De store torsdags-træf i Roskilde er udskudt ind til videre af corona-krisen, og derfor er der også mere tid til at diskutere en ændret lokalplan, mener fire af byrådets partier. (Foto: Anette Gundlach)
De store torsdags-træf i Roskilde er udskudt ind til videre af corona-krisen, og derfor er der også mere tid til at diskutere en ændret lokalplan, mener fire af byrådets partier. (Foto: Anette Gundlach)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire partiere er enige:Torsdagstræf må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire partiere er enige:Torsdagstræf må vente
Roskilde Avis - 07. april 2020 kl. 15:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når de traditionelle torsdagstræf ved Roskilde Havn for motorcykler og veteranbiler alligevel ikke kan gennemføres i den kommende sommer, er der heller ingen grund til at fremskynde en ny lokalplan, der åbner for det.

Sådan skriver fire af partierne i Roskilde til borgmester Tomas Breddam. Bag henvendelsen står en usædvanlig koalition bestående af: Jette Tjørnelund (V), Jeppe Trolle (R), Tina Boel (SF) og Henrik Stougaard (S). Tilsammen repræsenterer de ni ud af byrådets 31 medlemmer.

De fire partier gør opmærksom på, at den normale offentlige debat slet ikke kan gennemføres under corona-krisen, og derfor forstår de ikke, at formanden for Plan- og Teknikudvalget Daniel Prehn (S)) har haft så travlt med at få ændre den gældende lokalplan på dette punkt.

De foreslår nu, at den planlagte høringsperiode for ændringer i lokalplanen forlænges til 1. juni.

I et svar til forslaget fra det fire partier siger udvalgsformand Daniel Prehn, at han gerne vil være med til at forlænge høringsperioden for den ændrede lokalplan.
- Nu er større forsamlinger jo forbudt helt frem til udgangen af august, så derfor bliver der ingen torsdagstræf foreløbig. Vi har masser af tid til at få sagen diskuteret han.
tk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk