3. april 2020
John ?Boston? Pedersen var en af Roskildes kendte skikkelser.
John ?Boston? Pedersen var en af Roskildes kendte skikkelser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til en gentleman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til en gentleman
Roskilde Avis - 21. oktober 2019 kl. 11:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da John 'Boston' Pedersen efter kort tids sygdom døde i en alder af 81 den 16. oktober, var det et farvel til en af Roskildes på alle måder elegante gentlemen.

arrow Læs også: Mindeord ved John Bostons død

Når man mødte ham rundt om i byens gader, var han altid elegant med sin hat, stok og hvad der ellers hørte for den tidligere ejer af forretningen med herre-ekvipering midt på Stændertorvet.

Men fremfor alt var John 'Boston', som han blev kaldt i Roskilde, altid fyldt med et sprudlende humør og et lyst syn på tilværelsen, der hurtigt og let smittede af på andre.

John var levende optaget af fremtiden for sin by Roskilde, hvori han har levet hele sit liv, og som han altid ønskede det bedste for. Derfor var altid en fornøjelse at tale med ham og følge hans kommentarer om livets gang i hjembyen på facebook, hvor han var aktiv.

Navnet på familiens butik 'Boston' henviste til den elegante tøjstil med materialer i høj kvalitet, som storbyen i New England var indbegrebet af.

John havde overtaget forretningen fra 1949 efter sin far Kaj, som han også nåede at arbejde sammen med i mange år.

Da næste generation i familiens ikke ønskede at fortsætte, overlod han butikken til en af sine tidligere lærlinge Kenn Aaberg, der nu har haft den i en række år, indtil han nu har besluttet, at det var tid til stoppe og hjælpe hustruen i hendes forretning 'Flot' i Allehelgensgade.

I de sidste mange år nød John Boston livet rundt om i Roskilde, hvor han bl.a. nød et godt måltid på forskellige spisesteder i nærheden af bopælen i Allehelgensgade.

John Pedersen efterlader sig hustruen Birte og de to børn Jette og Jørgen.

Bisættelsen finder sted fra Gl. Vor Frue Kirke, Grønnegade, Roskilde, lørdag d. 26. oktober kl. 14.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk