16. januar 2021
De tre unge talenter, der har indgået aftaler med FC Roskilde. Fra venstre Oliver Juul, Casper Greening og Conrad Kromann.
gallery icon

Se billedserie

De tre unge talenter, der har indgået aftaler med FC Roskilde. Fra venstre Oliver Juul, Casper Greening og Conrad Kromann.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCR og KFUM ser frem til gode lokalbrag i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCR og KFUM ser frem til gode lokalbrag i 2. division
Opdateret 04. august 2020 kl. 13:36
Roskilde Avis - 04. august 2020 kl. 10:20

Både FC Roskilde og Roskilde KFUM ser frem til nogle gode lokalbrag, efter at det mandag blev afgjort, at begge de lokale hold næste sæson skal spille i fodboldens 2. division Øst.

Dermed slipper de samtidig for rejser til Jylland blandt de overskydende øst-hold, og denne kedelige oplevelse tilfaldt i stedet Holbæk, B93 fra Østerbro og Frem fra Valby, der nu må ud på de lange busture vest på.

- Hvis corona-restriktionerne ellers bliver ophævet, kan vi forhåbentlig trække flere tusinde tilskuere til lokalopgørene i Roskilde Idrætspark, siger hovedaktionæren i FCR, Carsten Salomonsson.

Her er klubben nu i fuld gang med at opbygge holdet til den kommende sæson efter nedrykningen fra 1. division, der betød farvel til en række af de bærende kræfter på det hidtidige mandskab.

Tre talenter i FCR
Senest har klubben i Rådmandshaven indgået aftaler med tre af sine unge talenter, der nåede at gøre sig fordelagtigt bemærket i slutningen af sidste sæson, da nedrykningen allerede var en realitet. Det er målmanden Conrad Kromann, venstreforsvarer Oliver Juul samt angriberen Casper Grening.

- Jeg er utrolig glad for at have skrevet kontrakt med Roskilde. Nu har jeg spillet her et par år både som ungdomsspiller og nu også som seniorspiller, så at få skrevet under i dag er virkelig lækkert.

- Nu ser jeg frem til næste sæson, hvor det må handle om at få os tilbage til den række vi høre til i. siger Oliver Juul, der nåede at spille flere rigtigt gode kampe for klubben i 1. division.

Mangler toiletter
Hos Roskilde KFUM er der også travlt med forberedelserne på anlægget ved Lillevang, efter at klubben nu for første gang skal spille divisions-fodbold.

- Vi sigter jo bare på at overleve i rækken, hvor hele fire hold skal rykke ud, siger sportschef Pierre Overgaard.

- Nu bliver 2. division Øst jo en hård række, fordi alle nedrykkerne fra 1. division - Nykøbing F., Roskilde og Næstved - er kommet i vores række. De kommer jo ned med en 'faldskærm' i form af ekstra penge.

- Så jeg tror, at de to oprykkere skal findes blandt disse tre klubber, som de jo også selv har ambitioner om, forklarer Pierre Overgaard.

Han og den øvrige ledelse i KFUM har ellers travlt med at gøre Lillevang klar til kravene i 2. division. Klubben har ikke kunnet få dispensation fra kravene om toilet-forhold, så nu taler man med Festivalen, der er leveringsdygtige i denne type faciliteter, og som ikke selv har haft brug for dem i år.

2. division starter den nye sæson igen i weekenden 29.-30. august.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk