21. oktober 2020
FC Roskilde med anfører Nicklas Hilse i spidsen skal hente point i de næste kampe for at overleve i 1. division. (Foto: Per Christensen)
gallery icon

Se billedserie

FC Roskilde med anfører Nicklas Hilse i spidsen skal hente point i de næste kampe for at overleve i 1. division. (Foto: Per Christensen)
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde må kæmpe på to fronter: Et liv i 1. divison og erstatning til Lønstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde må kæmpe på to fronter: Et liv i 1. divison og erstatning til Lønstrup
Roskilde Avis - 23. maj 2020 kl. 06:14

FC Roskilde, der fortsat er domkirkebyens højst rangerende fodboldhold, kæmper nu på to fronter: Overlevelse i bunden af 1. division og mod den tidligere træner Christian Lønstrup, der føler sig uberettiget fyret snydt for lønnen efter sin anklage om match-fixing i foråret 2018.

Før corona-epidemien var Roskilde på vej væk fra en håbløs position som nummer sidst i 1. division, og den vinderkurs skal nu fortsætte i de næste par kampe, hvis holdet skal undgå at rykke ud af landets næstbedste række.

Den første styrkeprøve kommer ude imod Nykøbing F. søndag den 31. maj, og ugen efter tager Roskilde imod Fremad Amager hjemme i den gamle idrætspark ved Rådmandshaven. Begge disse kampe bliver 'nøgleopgør' i Roskildes kamp for at undgå nedrykning.

Foreløbig er der lagt op til, at kampene skal spilles for tomme tribuner uden tilskuere, men FCR's hovedaktionær Carsten Salomonssen håber fortsat, at der kan ændres på det.

Fyret for illoyalitet
I den forløbne uge startede den civilretslige sag mellem FCR og tidligere træner Christian Lønstrup også ved retten i Roskilde.

Den tidligere FCK-stjerne mener, at han er blevet snydt for ca. 350.000 kroner, da han ikke fik lov til at fortsætte som træner i foråret 2019 efter at have beskyldt flere af holdets spillere for at være involveret i match-fixing og tabe kampe med vilje.

Omvendt fastholder klubbens ledelse, at han handlede illoyalt ved ikke først at orientere dem, før han fremlagde anklagen i omklædningsrummet overfor hele holdet dagen efter en af de tabte kampe. Derefter kunne han ikke længere stå i spidsen for spillerne, mente ledelsen.

tk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk