27. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsmand runder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsmand runder 50
Roskilde Avis Paperboy - 15. juni 2018 kl. 00:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af Roskildes markante erhvervsprofiler Jesper Leen Jensen, der ejer firmaet John Jensen VVS, fylder mandag den 18. juni 50 år

Egentlig var der ikke lagt op til, at han skulle overtage faderens virksomhed, for han var allerede som 30-årig bygningsingeniør projektleder i Hoffmann A/S med ansvar for ansvaret for hovedentrepriser på skole- og boligbyggerier.

Men da hans far omkring årtusindskiftet lagde op til at sælge sit livsværk, slog Jesper til og overtog en veldrevet og solid lokal VVS-virksomhed, der på det tidspunkt havde 11 medarbejdere og en årlig omsætning på 7 millioner kroner.

Med afsæt i moderne principper for ledelse samt et skarpt fokus på firmaets drift og udvikling, blev der i tæt samarbejde med medarbejderne udviklet nye effektive redskaber til styring af økonomien, mens staben blev suppleret med håndplukkede VVS-specialister.

Fordoblet omsætning
I løbet af få år var både omsætning og antallet af medarbejdere fordoblet, og i dag står John Jensen VVS med ca. 150 medarbejdere og en omsætning på over 180 millioner kroner solidt placeret som en af landets store VVS-virksomheder.

- Virksomhedens succes er medarbejdernes, for de skaber resultaterne ude blandt kunderne. Min rolle har været at skabe en organisation, som inspirerer dygtige medarbejdere til at tage ansvar og samtidig baner vej for selvstændigt initiativ, samarbejde og fællesskab.

- Jo bedre tingene er organiseret i faste rammer, desto mere selvkørende bliver virksomheden, og endnu mere nemt er det for mig, forklarer Jesper Leen Jensen om sin ledelses-filosofi.

Familiemenneske
Lange og travle arbejdsdage har været en fast følgesvend for Jesper Leen Jensen, der bor i Roskilde og holder formen ved lige med morgenløb, styrketræning og squash.

Alligevel familien førsteprioritet. Jesper er gift med Tina, der er privat praktiserende psykoterapeut, og er en god sparringspartner sammen firmaets bestyrelse.

Jesper Leen Jensen et blødt punkt med børns fysiske og psykiske trivsel. Derfor frabeder han sig gaver på dagen og beder i stedet om bidrag til Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde og lover selv at give samme beløb som det indsamlede.

Reception torsdag den 21. juni med festreception fra klokken 12 - 17 i firmadomicilet på Rundageren 17 i Hedehusene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk