29. februar 2020
Marie-Louise Munter har placeret Erhvervsforum stærkt i Roskilde - og fusionen med handelslivet er opgivet i denne omgang.
Marie-Louise Munter har placeret Erhvervsforum stærkt i Roskilde - og fusionen med handelslivet er opgivet i denne omgang.
Foto: Les Kaner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervs-fusion er sat i bero

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervs-fusion er sat i bero
Roskilde Avis - 26. marts 2018 kl. 00:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Planerne om en fusion mellem Erhvervsforum og Roskilde Handel er blevet sat i bero ind til videre, fordi forudsætningerne alligevel ikke var på plads.

arrow Læs også: Formand Stevold: Vil genvinde indflydelse til handel

Den besked får medlemmerne på de to organisationers snarlige generalforsamling.

- Vi må erkende, at tiden simpelthen ikke var inde lige nu, og så spørger vi vore 500 medlems-virksomheder, om de stadig vil arbejde videre med den plan, forklarer formanden for Erhvervsforum Marie-Louise Munter.

- Under alle omstændigheder er det vigtigste, at vi prøver at arbejde tættere sammen i det daglige, efter at vi nu har fået sikkerhed for, at Erhvervsforum fortsat skal stå for både erhvervs- og turisme-fremme gennem de næste tre år.

Marie-Louise Munter står nu selv stærkt, fordi Erhvervsforum har fungeret effektivt og vundet den vigtige kontrakt med kommunen. Det er sket, efter at hun måtte springe til som arbejdende bestyrelsesformand i efteråret, da den hidtidige direktør Jens Müller fik et drømmejob som turistchef i Vestsjælland.

Samtidig har hendes organisation haft succes med stort fremmøde til sine netværksmøder rundt om på forskellige virksomheder, og turistdelen af Erhvervsforum VisitRoskilde har også levet op til sine krav med Mette Holmgren som ny leder.

Hos Roskilde Handel ventes en stor del af den nuværende bestyrelse efter en turbulent tid at trække sig tilbage på den kommende generalforsamling for at give plads til en ny ledelse, der kan føre organisationen videre.

tk

arrow Kommentar: Handelslivet er en sag for hele Roskilde
25. april 2018 kl. 00:32 Opdateret: kl. 11:22
arrow Roskilde Handel: Bestyrelsen røg ud
17. april 2018 kl. 06:05 Opdateret: kl. 22:05

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk