12. juli 2020
Roskildes målmand Frederik Vang spillede en god kamp i Nykøbing Falster.
Roskildes målmand Frederik Vang spillede en god kamp i Nykøbing Falster.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En dyr blunder for FCR Smed to kostbare point væk i sidste minut - skæbnekamp på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En dyr blunder for FCR Smed to kostbare point væk i sidste minut - skæbnekamp på lørdag
Opdateret 01. juni 2020 kl. 14:38
Roskilde Avis - 01. juni 2020 kl. 14:32
Af Foto: Per Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskildes forsvar tog sig en dyr blunder i det allersidste minut af dommerens tillægstid i Nykøbing Falster søndag, så hjemmeholdet kunne udligne til 2-2.

Dermed mistede FCR to kostbare point til overlevelseskampen i bunden af 1. division, hvor holdet for føste gang i lang tid kunne være kommet væk fra sidstepladsen med tre dejlige point. Men busturen hjem blev ikke så sjov, som hvis koncentrationen havde holdt sig helt til dommerens slutfløjt.

Opgøret var præget af, at begge hold spillede deres første kamp i flere måneder oven på den langstrakte corona-nedlukning. Spillet hang ikke særligt godt sammen, fordi kampformen manglede, men vilkårene var jo ens for begge hold.

Roskilde var foran to gange, efter at Philip Reinhold scorede til 0-1 lige før den halve time, og Philip Rasmussen kun otte minutter før tid nettede til 1-2 med det, der længe lignede sejrsmålet.

Hos Roskilde spillede Reinhold en stærk kamp som højre back og målscorer, mens målmanden Frederik Vang også leverede en god kamp.

Helt forfærdeligt
- Jeg forstår ikke, hvad det skete til sidst i kampen. Det var helt jo helt forfærdeligt, siger FCR's hovedaktionær Carsten Salomonssen, som dog ikke har opgivet håbet.

- Hvis vi havde fået den velfortjente sejr, havde vi halet godt ind på alle de øvrige hold i bundstriden. Men så må vi gøre det bedre i den kommende hjemmekamp på lørdag mod Fremad Amager, som bliver et helt afgørende opgør.

- Sæsonen i 1. division har stadig 12 runder tilbage, så vi spiller om i alt 36 point. Derfor er der fortsat håb, mener Carsten Salomonssen.

Han bygger sin optimisme på en stigende formkurve hos FCR, der nu har fået fire point i de seneste to kampe.

- Når vi ellers er fri for skader eller karantæner, som det er tilfældet nu, kan vi stille med en stærk start-11'er, der kan slå hvem som helst i rækken.

Følges på tv
Den livsvigtige hjemmekamp imod Fremad Amager spilles på lørdag klokken 13 hjemme i Roskilde Idrætspark ved Rådmandshaven.

Men det er fortsat for lukkede døre uden publikum, så de trofaste FCR-støtter må følge kampen på kanalen Viaplay eller holde sig opdateret på anden vis.

tk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk