23. oktober 2021
Foto: Jan Partoft
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eleverne på Roskilde Teknisk Skole får masser af bevægelse på skemaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eleverne på Roskilde Teknisk Skole får masser af bevægelse på skemaet
Roskilde Avis - 15. august 2017 kl. 11:01
Af Tekst og foto: Jan Partoft

Efter to taler var Roskilde Tekniske Skoles elever tæt på at få spoleret morgenfriskheden og chancen for, at det skete var stor, da endnu en taler var på listen, da der var Kickoff på KICK fredag morgen. Men her tog Nordea Fondens direktør Henrik Lehmann Andersen fusen på alle med en svedig tale.

- Kender I de tre knapper med smileyer, som står ved udgangen i nogle forretninger. Er man tilfreds med forretningen kan man trykke på den grønne. Sådan en skal i have i klasserne. Hvis der stinker af sved, så skal I trykke på den grønne, sagde han.

- Det betyder nemlig, at I har rørt jer, og det er godt for jer og det er hele meningen med KICK.

Projektet KICK skal være med til at styrke elevernes helbred og trivsel og på den måde være med til, at de gennemfører deres uddannelse. Bag det står Roskilde Tekniske Skole, DGI, Roskilde Kommune og Nordea Fonden, som har betalt gildet med en støtte på 2,3 millioner kroner.

Tekniske Skoles grundforløbsklasser fra de tre fagretninger Dyr og landbrug, Metal og mekanik og Det digitale design er med. De skal bevæge sig 45 minutter dagligt som en del af undervisningen. Bevægelserne kan være i form af streetfodbold, happy moves, bordtennis og forskellige former for atletik.

Erfaringerne fra Roskilde Tekniske Skole skal bruges til at udvikle en model for bevægelse og idræt, som alle erhvervsskoler kan bruge.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk