20. september 2020
Ejeren af Pure Copenhagen Karin Sørensen og ekspedient Margit Jørgensen sammen med de to repræsentanter fra Roskilde Handel, Marianne Depping og Ilmidina.
gallery icon

Se billedserie

Ejeren af Pure Copenhagen Karin Sørensen og ekspedient Margit Jørgensen sammen med de to repræsentanter fra Roskilde Handel, Marianne Depping og Ilmidina.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejer i månedens butik: - I tager da gas på mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejer i månedens butik: - I tager da gas på mig
Roskilde Avis - 13. oktober 2019 kl. 00:49
Af Foto: Kenn Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- I tager da gas på mig, udbrød Karin Sørensen, som ejer forretningen 'Pure Copenhagen' med dametøj i Algade 9, da hun fik nyheden om, at den i september var kåret som 'Månedens butik' i Roskilde.

arrow Læs også: Stem på månedens butik

Fra Sekretariatet hos Roskilde Handel mødte Marianne Depping og praktikant Ilmidina frem med blomster og en flaske boblevand, som synligt bevis på den fornemme titel.

Hver måned vælger Roskilde Handel i samarbejde med Roskilde Avis en forretning, der ifølge kunderne gør en særlig indsats med god service og dermed bidrager til billedet af en god handelsby. Det sker efter forslag og indstillinger fra læserne af Facebook-siden hos Roskilde Avis.

Ender med at købe
Pure Copenhagen blev valgt i september efter en indstilling fra Jette Funch Dyhr Andersen, der kom med følgende begrundelse:

"Helt klart Pure Copenhagen. Her bliver man altid mødt af smil og venlighed og servicen er helt i top. Selv om man kun vil ind og 'ose', så ender man altid med at købe et eller andet stykke tøj.

Ejeren selv er supersælger!! Priserne er perfekte. Og de forstår at gøre noget ekstra ud af de dage, hvor der foregår noget i byen. Det kunne mange andre butikker lære noget af.

Uden tvivl min ynglings butik."?

En særlig stemning
- Vi har skabt en helt særlig stemning i butikken, og det sætter mange af kunderne pris på, fortæller ejer Karin Sørensen.

I forretningen arbejder også Margit Jørgensen, der tidligere i mange år var på Mulle-Rudi, og som Karin skyndte sig at ansætte, da denne kult-café i Djalma Lunds gård stoppede.

Derudover er der yderligere to ansatte på deltid. Indehaveren fortæller, at forretningen sigter på kunder fra 25 år og opefter. Det er også grunden til, at der er ansat erfarne damer.

- Vi har et bredt sortiment, så der er lidt for enhver smag, og det er vigtigt, at ingen vare koster mere end 500 kroner, siger Karin Sørensen.

- Så alle har råd til at kigge ind, og det ender som regel med, at de går ud igen med noget fra butikken, forklarer hun.

Flyttet fra Lyngby
Karin Sørensen overtog forretningen for fire år siden og har tidligere drevet i alt tre butikker, bl.a. i Lyngby, hvor hun også boede.

- Men nu er jeg flyttet til Roskilde, som også er et rigtigt godt sted at drive forretning, fortæller hun.

Forslag til månedens butik
Vær med til at sætte fokus på den unikke shoppingoplevelse i Roskilde...

Anbefal Månedens Roskildebutik og deltag i konkurrencen om et gavekort til Roskilde Handel på kr. 500,-.

Sådan gør du: Skriv en kort anmeldelse i kommentarfeltet om hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til Månedens Roskildebutik.

Kriterierne for at blive valgt som månedens butik kan være følgende; god service, smilende personale, bedste udsmykning, produkter af god kvalitet eller bare den helt særlige oplevelse, når du træder ind i butikken. Anbefalinger skrives i kommentartråden på facebook.

Hver måned kårer Roskilde Handels aktivitetsudvalg det bedste citat der beskriver den bedste kundeoplevelse! Vinderen får direkte besked og offentliggøres derefter.

Konkurrencen er lavet i et samarbejde mellem Roskilde Handel og Roskilde Avis. (Facebook er ikke er associeret med denne konkurrence).

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk