2. juni 2020
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødsulykke i indkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødsulykke i indkørsel
Opdateret 16. oktober 2019 kl. 12:53
Roskilde Avis - 16. oktober 2019 kl. 11:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 76-årig kvinde fra Amager mistede tidligt tirsdag eftermiddag livet i en ulykke i en indkørsel på Birkevang i Østrup. Det skete i forbindelse med, at hun skulle ud at køre med sin 81-årige mand.

arrow Læs også: En krage rumsterede på loftet

Deres bil holdt parkeret i indkørslen, og mens manden bakkede gelejdede kvinden ham ud, så der var plads til, at hun kunne komme ind i bilen. Da bilen var ude, gik kvinden foran den, og samtidig kørte den 81-årige bilen lidt frem. Her blev den 76-årige kvinde væltet omkuld, selv om bilen kørte meget langsomt.

I første omgang registrerede politiet det som et mindre alvorligt uheld, da kvinden var ved bevidsthed. I første omgang blev hun kørt til skadestuen for smerter i ribbenene. Men det viste sig, at kvinden var kommet så alvorlig til skade, at hun blev overført til Rigshospitalets traumecenter.

Ved 19.30-tiden fik politiet meddelelse om, at den 76-årige kvinde var afgået ved døden.

Da uheldet endte noget mere alvorligt end først forventet, skal politiet med assistance fra en bilinspektør foretage yderligere undersøgelse af bilen.

Politiet skal sammen med en overlæge undersøge den 76-årige nærmere for at få klarlagt både hændelsesforløbet og de livtruende skader, som hun tilsyneladende pådrog sig som følge af uheldet.

De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

arrow To graffiti-malere fanget
16. oktober 2019 kl. 12:23 Opdateret: kl. 12:56
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk