13. november 2018
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødskørsel: Teenagepar sigtet i sag om at køre mand ihjel fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødskørsel: Teenagepar sigtet i sag om at køre mand ihjel fredag
Roskilde Avis Paperboy - 11. november 2017 kl. 12:50
Af Anette Gundlach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 19-årig mand fra Havdrup og en 18-årig pige fra Hårlev er sigtet i sagen, hvor en flugtbilist påkørte en mand dødeligt og flygtede fra stedet.
En fodgænger - en polsk mand på 25 år - afgik ved døden efter at være påkørt af en blå Toyota Aygo fra 2008. De polske myndigheder er underrettet om dødsfaldet, og de er anmodet om at underette afdødes familie i Polen.
I dag kl. 10.27 rettede en borger telefonisk henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi, idet borgeren havde set, at der holdt en blå Toyota Aygo i en privat indkørsel i Havdrup, Solrød Kommune, som havde skader foran.
Politiet ankom til stedet kl. 1038, hvor man med stor sikkerhed kunne fastslå, at der var tale om sagens flugtkøretøj. En tilkaldt bilinspektør har efterfølgende slået fast, at der er tale om sagens flugtkøretøj. Bilen er indbragt til politiets undersøgelsesgarager med henblik på en nærmere undersøgelse.
På findestedet af bilen har politiet anholdt en mand på 19 år, som bor på stedet. Den anholdt er indledningsvis sigtet for overtrædelse af færdselsloven, - herunder kørsel i spirituspåvirket tilstand. Han erkender, at han har ført bilen, men nægter spirituskørsel. For nærværende oplyses der ikke yderligere om sigtedes stillingstagen til sigtelsen.
En 18-årig pige fra Hårlev, der var passager i bilen på påkørselstidspunkt, ligeledes anholdt i sagen på sin bopæl i Hårlev. Hun er sigtet for overtrædelse af straffeloven, idet politiet finder, at hun efter et færdselsuheld har undladt at yde hjælp til en betydeligt skadet person. For nærværende oplyses der ikke yderligere om hendes stillingstagen til sigtelsen.
Begge de anholdte er indbragt til Roskilde PG, hvor sagen fortsat efterforskes. På nuværende tidspunkt er det ikke politiets indtryk, at der er tale om en bevidst påkørsel af afdøde.
Anklagemyndigheden vil senere tage stilling til, om de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.
Lars Galasz, vagtchef.

arrow Læs også: Offer for dødskørsel: Mindet med blomster og lys

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk