11. april 2021
Erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen hos Danske Bank i Roskilde har taget initiativ til den nye lokale erhvervspris. (Arkivfoto: Erling J.)
gallery icon

Se billedserie

Erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen hos Danske Bank i Roskilde har taget initiativ til den nye lokale erhvervspris. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør i Danske Bank tager initiativ til: Ny erhvervspris for Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør i Danske Bank tager initiativ til: Ny erhvervspris for Roskilde
Roskilde Avis - 01. oktober 2017 kl. 00:24

Direktør Jesper Steen Christensen, som er erhvervsdirektør hos det store pengeinstitut på Stændertorvet, tager nu sammen med andre initiativ til en ny pris med titlen 'Roskilde Erhvervspris 2018, powered by Danske Bank'.

Den skal gives til virksomheder, der i særlig grad har givet vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv, og som er med til at gøre Roskilde kendt for noget positivt.

- Jeg har startet det her, fordi vi har brug for mere fokus på de mange virksomheder, der udretter noget vigtigt i vores kommune, siger Jesper Steen Christensen, der allerede har sikret sig opbakning fra det lokale erhvervsliv og kommunen.

- Handelslivet i Roskilde markerer sig jo allerede meget stærkt i offentligheden. Men vores lokale erhvervsliv er langt mere end det, og mange af disse virksomheder har også fortjent at komme mere frem i lyset.

- Vi skal huske, at når de klarer sig godt og f.eks. eksporterer meget, så er det rigtigt godt for vores lokale økonomi. Så bliver der flere arbejdspladser, og kommunen får større skatteindtægter, så den lokale velstand vokser. Det er til gavn og glæde for os alle sammen, forklarer Jesper Steen Christensen.

I samarbejde med kommunen
Den nye erhvervspris skal uddeles i samarbejde med kommunen og Erhvervsforum.

Alle virksomheder i Roskilde kommune kan foreslås til den nye erhvervspris gennem den første del af 2018. Det er ikke en betingelse, at firmaet er medlem i Erhvervsforum eller kunder i Danske Bank.

For at komme i betragtning til prisen skal en virksomhed bl.a. have gode resultater, være udviklingsorienteret og respekteret, overholde reglerne for god social opførsel og sætte Roskilde på landkortet.

I oktober 2018 vælges blandt de indkomne forslag to finalister af en komité, der består af borgmesteren, direktør Jesper Steen Christensen og flere repræsentanter for det lokale erhvervsliv.

Vinderen af prisen vil blive præsenteret på den nytårskur midt i januar 2019, som Roskilde kommune arrangerer i samarbejde med lokale erhvervsorganisationer. Op til det får alle tilmeldte til arrangementet mulighed for at stemme på en af de to finalister.

En tur i kælderen
Som synlig erkendelse vil vinder-virksomheden få et kunstværk. Plus en tur med middag for seks deltagere i Middelalderkælderen under Danske Bank i Algade 1, hvor bankdirektør Torben Stevold allerede har haft mange på besøg til sine rundvisninger.

Den anden virksomhed i finalen får også en tur i kælderen med mad for seks personer.

tk

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk