4. juni 2020
Vejlebo Dance Studio omlagde omgående til digital dansetræning efter den 13. marts, så eleverne kunne danse med derhjemme. Her er det Natacha, der underviser MTV-holdet.
Vejlebo Dance Studio omlagde omgående til digital dansetræning efter den 13. marts, så eleverne kunne danse med derhjemme. Her er det Natacha, der underviser MTV-holdet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Digitale dansetrin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Digitale dansetrin

Instruktører underviser via computerskærmen

Roskilde Avis - 21. maj 2020 kl. 05:09
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

'Don't Stop the Dance' sang Brian Ferry på et hedengangent hit - og det gør de heller ikke hos Vejlebo Dance Studio i Jernbanegade.

For selv om coronakrisen længe har forhindret danseundervisningen på stedet, så kører den nu på mediet Zoom, og transmitteres direkte ud til de enkelte elever i deres egne hjem.

- Instruktørerne møder ind i studiet, som de plejer og underviser via skærmen - og så danser eleverne med derhjemme. Det har været en kæmpe succes, fortæller indehaver Natacha Vejlebo om tiltaget, der nu kører på fjerde uge.

Hård læring

Inden de blev kloge på at bruge Zoom, indspillede instruktørerne gennem de første fire uger af nedlukningen 30 minutter lange videoer for hver danselektion, så eleverne kunne logge på og følge hjemmefra.

Imidlertid var denne proces langsommelig og tidskrævende, idet der gik 2-3 timers forberedelse til hver video, inden den kunne sendes ud til eleverne.

Loyale elever

Så det har været en stor lettelse, at undervisning nu foregår direkte via computerskærmen. Som ekstra bonus kan instruktører og dansere både se og høre hinanden, så det sociale aspekt opretholdes på den bedst tænkelige måde.

- Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vores instruktører arbejder hårdt, og alle vores fantastiske og loyale dansere bakker op, i disse nye corona-tiltag siger Natacha Vejlebo.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk