26. november 2020
Indretningen af den nye butik med Catharinas eget tøj er allerede i fuld gang.
gallery icon

Se billedserie

Indretningen af den nye butik med Catharinas eget tøj er allerede i fuld gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Designer starter tøjbutik - Cat&Co åbner i Skomagergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Designer starter tøjbutik - Cat&Co åbner i Skomagergade
Roskilde Avis - 27. juli 2020 kl. 00:30
Af Foto: Tomas Skov

Den 49-årige tøjdesigner og -grossist Catharina Tilde Frederiksen åbner nu sin egen butik i Skomagergade 36, hvor der i længere tid har været tomme lokaler. I første omgang prøver hun i tre måneder og håber på, det går så godt, at forretningen kan blive permanent.

Hidtil har hun drevet sin grossist og designvirksomhed fra lokale i den lille by Kirkerup, nordøst for Roskilde, hvor hun også bor privat.

Den nye butik får navnet 'Cat&Co' og åbner lørdag den 1. august. Den er opkaldt efter hendes fornavn og Co. står for både søster og niece, der også arbejder med i virksomheden.

Sommertøjet skal væk

Catharina fik ideen til at åbne den nye forretning, fordi hun under corona-krisen har haft svært ved at sælge sin sommer-kollektion, imens butikkerne har været lukkede i en længere periode.

- Så nu springer jeg ud i det og prøver også at sælge mine varer her i gågaden. I forvejen kender jeg jo Roskilde som en dejlig handelsby, fordi jeg selv plejer at foretage mine indkøb her.

Ved siden af kvalitetstøj i en fri og uformel stil har hun tillige det såkaldte 'tilbehør' (accessoires) i form at tørklæder, tasker og sko, der også hører med til udstyret for en moderigtig kvinde.

- Mit tøj kan bruges af kvinder lige fra 16 til 90 år, siger Catharina Tilde Frederiksen.

Hun designer selv sit tøj, der bliver fremstillet i Kina.

Erfaren kvinde

Catharina kommer oprindelig fra Ringsted og er en erfaren kvinde, der først blev uddannet som tandplejer. Siden drev hun et spisehus i den lille sjællandske by Dalby, der ligger ved den gamle Hovedvej A2 mellem Haslev og Karise.

Gennem mere end 21 år har hun nu arbejdet som designer og grossist, efter at hun flyttede til Roskilde-området, hvor familie-virksomheden nu får et nyt skud på stammen.

- Jeg håber, at kunderne i Roskilde vil tage godt imod den nye forretning, så den kan blive permanent, fortæller hun.

Formidlingen af lejemålet, der tidligere husede den kendte forretning 'Skohornet', er foretaget af erhvervsmægler Jeanne Malev Ebler hos firmaet Nordicals.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk