5. april 2020
Foto: Ditte Valente.
gallery icon

Se billedserie

Foto: Ditte Valente.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansefestival aflyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansefestival aflyses


Roskilde Avis - 26. marts 2020 kl. 09:17
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SWOP, den internationale dansefestival for børn og unge, aflyses på grund af Corona-krisen. Det meddeler Aaben Dans, der ellers ville have fyldt Roskilde med dans fra 30. april til 5. maj.
- Det er med stor beklagelse og sørgmodighed, at vi er nødt til at aflyse vores skønne festival, der fejrer den professionelle dans og det fællesskab, som dansen skaber. Det ikke forsvarligt at gå videre med SWOP festivalen – sikkerheden for publikum, kunstnere, frivillige og personale vægter højst, siger direktør i Aaben Dans, Lisbeth Klixbüll.
Aaben Dans havde ellers planlagt nogensinde, hvor 11 forskellige produktioner skulle opføres 50 gange i alt. Derudover var der planlagt et festfyrværkeri af andre aktiviteter, som et Unge SWOP program, gratis workshops i SWOP, dans til skolerne, pop-ups og et stort fagligt seminar.

Stærkt tilbage i 2022

Aaben Dans afholder næste udgave af SWOP festivalen i foråret 2022, hvor teatret vil forsøge at få nogle af de aflyste forestillinger til Roskilde. Så længe Corona-kisen varer, lægger teatret videoer af tidligere forestillinger på Facebooksiden, så publikum, der trænger til at se noget dans, kan få en
digital oplevelse med familien.
Den internationale dansefestival for børn og unge har været afholdt siden 2012, og den vender tilbage til Roskilde hvert andet år. Alle billetter er gratis, så alle uanset økonomisk formåen kan være med. Der var 5500 deltager på SWOP i 2018.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk