15. august 2020
Efter fire dage i sadlen vendte Team Glade Børn retur til Roskilde, hvor Stændertorvet blev krydset inden endemålet på Roskilde Havn.
gallery icon

Se billedserie

Efter fire dage i sadlen vendte Team Glade Børn retur til Roskilde, hvor Stændertorvet blev krydset inden endemålet på Roskilde Havn.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmark Rundt på fire dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark Rundt på fire dage
Roskilde Avis - 15. juli 2020 kl. 10:56
Af Foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rytterne på Team Glade Børn skulle egentlig have været på en cykeltur til Paris, men det blev ødelagt af coronavirussens hærgen. I stedet for blev turen erstattet med en omgang Danmark rundt på fire dage, hvor der blev kørt 635 kilometer i alt.

Første etape var fra Roskilde til Sakskøbing på Lolland. Anden etape gik fra Sakskøbing via færgen Tårs-Spodsbjerg på Langeland og videre til Middelfart på Fyn. Tredje etape gik fra Middelfart over den gamle Lillebæltsbro og op gennem Jylland til Århus. Undervejs blev der prøvet kræfter med det bakkede terræn ved Vejle. Fjerde og sidste etape gik fra Århus til Roskilde via færgen til Odden.

Team Glad Børn kører for at støtte Glade Børn Fonden, der er et lokalt Roskilde-initiativ, som arbejder for at gøre verden lidt gladere.

Glade Børn Fonden har til formål at genskabe glæden hos børn og unge, der har været udsat for modgang i livet eller på en eller anden måde er kommet på et skævt spor i tilværelsen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk