28. oktober 2020
Lederen for Dansk Folkeparti i Roskilde, Merete Dea Larsen.
Lederen for Dansk Folkeparti i Roskilde, Merete Dea Larsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF-Roskilde står bag 'Tulle'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-Roskilde står bag 'Tulle'
Opdateret 26. september 2020 kl. 17:07
Roskilde Avis - 26. september 2020 kl. 16:45
Af Foto: Jørgen Jørgensen

Dansk Folkeparti i Roskilde støtter fortsat partiformand Kristian Thulesen Dahl i et eventuelt kommende opgør med den nye næstformand Morten Messerschmidt.

- Under et medlemsmøde vendte vi naturligvis partiets tilstand, og det må konstateres, at Kristian Thulesen Dahl stadig har Roskilde lokalforenings opbakning og støtte til den linje, som han står for.

Sådan fortæller DF's leder i Roskilde Byråd Merete Dea Larsen efter et medlemsmøde, hvor der trods coroana var udmærket fremmæde.

Her forklarede hun også om den lokalpolitiske situation og det kommende budget i kommunen, som partiet har været med til at indgå forlig om.

- Medlemmerne stille mange gode spørgsmål, men de bakkede samtidig op omkring den linje, som byrådsgruppen har valgt at følge, fortæller Merete Dea Larsen.

Partiets to medlemmer i Sjællands Regionsråd, gruppeformand Gitte Simoni og Jan Herskov, der samtidig er partiformand i Roskilde, forklarede om det budgetforlig, der her er indgået. Det førte til en længere debat, bl.a. om psykiatriens tilstand og sprogkundskaberne hos de udenlandske læger, der arbejder på de sjællandske sygehuse.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk