24. oktober 2020
FOTO:THOMAS OLSEN
FOTO:THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cyklende voldsmænd efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklende voldsmænd efterlyses
Roskilde Avis - 06. december 2018 kl. 17:58

Politiet vil gerne have fat i to cyklende voldsmænd der tirsdag sjette november overfaldt en 17-årig dreng og en 27-årig kvinde. De to voldsepisoder fandt sted uafhængigt af hinanden.

arrow Læs også: Cyklende overfaldsmænd fik fængselsstraf

Den 17-årige blev overfaldet på Stationscenteret/Jernbanegade ud for 7-Eleven. Men optrækket til volden var allerede begyndt på stien der løber forbi politigården. Her var den 17-årige sammen med en ven blev råbt ad af to mænd som fulgte efter dem på hver sin cykel.

Den 17-årige og hans ven blev bange og de løb fra stedet til Jernbanegade og hen til 7-Eleven i Stationscenteret. Her gik vennen ind i kiosken, men den 17-årige blev udenfor. Kort efter dukkede de to på cyklerne op igen, og da de fik øje på den 17-årige blev de voldelige. Voldsepisoden fandt sted klokken 19.28.

Volden mod den 27-årige kvinde skete på Eriksvej samme aften klokken 21.11. To mænd havde spurgt hende om hun havde et jointpapir. Da hun sagde nej og oplyste dem om, at det var ulovligt at være i besiddelse af, fik hun nikket en skalle, så hun væltede omkuld. Da kvinden lå på jorden blev hun overhældt med hvidvin.

Efterforskerne hos Midt- og Vestsjællands Politi mener at det er de samme to personer, der er ophavsmændene til begge voldsepisoder.

Beskrivelsen af manden der har et tørklædet om munden på billedet lyder: Mand, dansk af udseende, 18 til 25 år, 180 til 185 cm høj, almindelig af kropsbygning, hvid hud. Han talte dansk. Tøjet var en mørk trøje, mørke bukser med en hvid stribe på benene. Han kørte på en lilla racercykel.

Beskrivelsen af den anden lyder: Mand, dansk af udseende, 18 til 25 år, 175 til 180 cm høj, almindelig af kropsbygning, hvid hud, skæg om munden og på hagen. Han var klædt i en mørk hættetrøje og hvide malerbukser. Der var malerpletter både på trøjen og bukserne. Han kørte på en sort damecykel.

Kender mand de to, eller har man oplysninger i sagen, vil politiet gerne have et tip på telefon 46 35 14 48 eller 114.

arrow Eftersøgte cyklende voldsmænd: Overfalder igen
08. januar 2019 kl. 12:23 Opdateret: kl. 12:24
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk