5. december 2020
Voldsmændene overfaldt den unge mand her. (Foto: Jan Partoft)
gallery icon

Se billedserie

Voldsmændene overfaldt den unge mand her. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cyklende overfaldsmænd fik fængselsstraf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklende overfaldsmænd fik fængselsstraf
Roskilde Avis - 19. januar 2020 kl. 07:33
Af Anette Gundlach

De to mænd, der sidste vinter overfaldt en ung mand, en kvinde og en gruppe håndværkere i Roskilde ad tre omgange, har været i retten og fået henholdsvis en betinget og en ubetinget fængselsdom.

arrow Læs også: Eftersøgte cyklende voldsmænd: Overfalder igen

Den ene, en i dag 27-årig mand fra Greve, fik 10 måneder bag lås og slå. Den anden, en i dag 26-årig mand fra København, fik en dom på seks måneders betinget fængsel. Det vil sige, at han ryger i fængsel, hvis han bliver taget i noget ulovligt af politiet igen.

De to overfaldt en 17-årig dreng på Stationscenteret/Jernbanegade ud for 7-Eleven. Men optrækket til volden var allerede begyndt på stien der løber forbi politigården. Her var den 17-årige sammen med en ven blev råbt ad af to mænd som fulgte efter dem på hver sin cykel.

Den 17-årige og hans ven blev bange og de løb fra stedet til Jernbanegade og hen til 7-Eleven i Stationscenteret. Her gik vennen ind i kiosken, men den 17-årige blev udenfor.

Kort efter dukkede de to på cyklerne op igen, og da de fik øje på den 17-årige blev de voldelige. Voldsepisoden fandt sted klokken 6. november klokken 19.28 i 2018.

Volden mod den 27-årige kvinde skete på Eriksvej samme aften klokken 21.11. De to mænd havde spurgt hende, om hun havde et jointpapir.

Da hun sagde nej og oplyste dem om, at det var ulovligt at være i besiddelse af, fik hun nikket en skalle, så hun væltede omkuld. Da kvinden lå på jorden blev hun overhældt med hvidvin.

De to voldsmænd blev identificeret, efter at et foto af dem var i Roskilde Avis og på avisens hjemmeside, efterfølgende blev politiet kimet ned.

Senere kom det frem, at mændene lidt senere på aftenen forsøgte at overfalde en gruppe håndværkere ved Roskilde Ring ved at smide en tung ting efter gruppen.

Håndværkerne meldte sagen til politiet efter at have set efterlysningen.

I december blev de igen optaget på videoovervågning, da de overfaldt en person på Københavns Hovedbanegård.

På overvågningsfilmen kunne man se, at der opstod tumult mellem de to mænd og en gruppe på perronen. Efterfølgende overfaldt de en anden person, der tilsyneladende ikke havde noget med tumulten at gøre.

arrow Cyklende voldsmænd efterlyses
06. december 2018 kl. 17:58 Opdateret: kl. 15:02
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk