28. maj 2020
Cecilie Tostenæs Meyhoff, K-lee Hansen og Rosa Hedegaard-Fischer fra 6A på Margretheskolen i Gundsømagle med deres spil, der vandt den lokale Projekt Edison-finale.
Cecilie Tostenæs Meyhoff, K-lee Hansen og Rosa Hedegaard-Fischer fra 6A på Margretheskolen i Gundsømagle med deres spil, der vandt den lokale Projekt Edison-finale.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chat på brættet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chat på brættet
Roskilde Avis - 07. november 2019 kl. 13:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når der bliver sagt chat, så er det noget med telefoner og computere, men for tre piger fra Margretheskolen i Gundsømagle er det en god ide, der er overført til et brætspil.

Cecilie Tostenæs Meyhoff, K-lee Hansen og Rosa Hedegaard-Fischer har vundet den lokale finale i Projekt Edison, med deres brætspil, der gør spillerne kloge på værdifulde fællesskaber og giver mulighed for at snakke om fællesskab på mange måder.

Emnet for årets Projekt Edison var værdifulde fælleskaber. Finalen havde 26 hold fra skolerne i Roskilde kommune. De tre bedst bedømte hold går videre til landsfinalen, der finder sted i Fredericia senere i november.

Projekt Edison handler om innovation og entreprenørskab. Det går ud på at få nogle helt nye idéer, som kan skabe værdi for andre, og derefter forsøge at gøre idéerne til virkelighed.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk