27. maj 2020
Roskilde Lufthavn skal nu lave et helt nyt oplæg om trafik med charter og andre større fly, uden at det giver mere støj. (Arkivfoto: Erling J.)
Roskilde Lufthavn skal nu lave et helt nyt oplæg om trafik med charter og andre større fly, uden at det giver mere støj. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Charter foreløbigt opgivet fra Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Charter foreløbigt opgivet fra Roskilde
Roskilde Avis - 13. januar 2018 kl. 17:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Planerne om charterfly fra Roskilde Lufthavn ved Skalstrup er foreløbig opgivet.

Derfor fik det heller ingen betydning, at kommunen havde begået flere alvorlige fejl ved miljø-godkendelsen af denne trafik, idet lufthavnen nu selv har opgivet trukket denne anmodning tilbage.

På det første møde i byrådets nye Klima- og Miljøudvalg blev denne nye situation taget til efterretning.

Lufthavnen har under alle omstændigheder besluttet at lave en helt ny ansøgning, der giver plads til mere trafik, så derfor fik fejlene i Roskildes forvaltning ikke nogen direkte konsekvenser denne gang.

- I næste omgang må alt gå rigtigt til. Det er vigtigt, at støjen ikke bliver større i området, hvilket kan klares, fordi de moderne fly er blevet mindra larmende, forklarer den nye formand for Klima- og Miljøudvalget, Karim Arfaoui (S).

tk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk