7. august 2020
En butikstyv, der havde være i flere af Roskildes specialbutikker blev opdaget og fanget i Rud & Vester i Algade. (Foto: Jan Partoft)
En butikstyv, der havde være i flere af Roskildes specialbutikker blev opdaget og fanget i Rud & Vester i Algade. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikstyv på rov i flere af gågadernes butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikstyv på rov i flere af gågadernes butikker
Roskilde Avis - 01. juli 2020 kl. 11:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligt tirsdag eftermiddag klokken 13 blev en 30-årig mand fra København tilbageholdt i tøjbutikken Rud og Vester i Algade 22, hvor han havde taget tre T-shirts ind under sin jakke. Han blev tilbageholdt af personalet uden for butikken, som tilkaldte politiet, da der var mistanke om, at han havde stjålet fra flere butikker.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 30-åriges ting blev gennemgået. Politiet fandt her tyvekoster fra Neye, Den Franske Vinhandel, Bog & Idé og Irma.

Den 30-årige var desuden i besiddelse af 15 ml GHB, der er et ulovligt euforiserende middel, som han blev sigtet for at besidde. Han blev sigtet for butikstyveri af to tasker fra Neye til en værdi af 872 kroner, for tyveri af kontorartikler samt fire tegnebøger til i alt 3.849 kroner, to flasker rom og to specialøl, der stod foran den Franske Vinhandel til i alt 872 kroner, to flasker vin fra Irma til 998 kroner.

Han havde begået alle tyverierne i gågaderne samme dag. Varerne blev leveret retur til butikkerne, som derfor ikke havde et erstatningskrav. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk