31. marts 2020
Lars-Chr. Brask glæder sig over, at FC Roskilde blev reddet, selv om han ikke selv fik mulighed for at købe klubben sammen med en gruppe investorer i december. (Arkivfoto: Erling J.)
Lars-Chr. Brask glæder sig over, at FC Roskilde blev reddet, selv om han ikke selv fik mulighed for at købe klubben sammen med en gruppe investorer i december. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brask glæder sig over FCR

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brask glæder sig over FCR
Roskilde Avis - 08. april 2019 kl. 00:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstre-politikeren og erhvervsmanden Lars-Christian Brask er en af de mange i Roskilde, som glæder sig over, at den lokale divisionsklub FC Roskilde i sidste øjeblik blev reddet fra fallit af en ny ejer Carsten Salomonsson og en række lokale erhvervsfolk, der også har skudt penge ind.

arrow Læs også: Roskilde-ejer bekræfter: Lønstrup har sagt op

Brask nåede en kort overgang at være formand i klubben, men gik så af pga. uenighed med andre i ledelsen.

I december var han sammen med en gruppe investorer tæt på at købe klubben af den daværende ejer Bo Tue. Men det gik i vasken, da sidstnævnte påstod, at de aldrig havde været sammen til et forhandlingsmøde.

Nu siger Lars-Chr. Brask:
- Kæmpe tillykke til folkene, der fik reddet FC Roskilde A/S. For mig at se var det mod alle odds, så derfor er det en endnu større sejr end mange af de seneste på banen. Det er dejligt at høre, at det er lokale kræfter, der er kommet med pengene, fordi der dermed er et loyalt afsæt for vores lokale professionelle fodboldklub.

- Den store talentmasse i ungdomsafdelingen bliver nu heller ikke spredt og ødelagt. Det er den bedste løsning for både Roskilde og talenterne.

Lars-Chr. Brask forudser nu, at med et nyt stadion på vej i Rådmanshaven, vil klubben også få større indtægter, så der bliver bedre mulighed for at drive en bæredygtig professionel fodboldklub i Roskilde.

arrow Assistenttræner fyret i FC Roskilde
29. maj 2019 kl. 03:27 Opdateret: kl. 00:14
arrow Roskilde-ejer: Matchfixing-sag lægger en dyne over os
27. maj 2019 kl. 08:29 Opdateret: kl. 08:30
arrow Avis: Bookmaker bekræfter mistænkelige spil på Roskilde
26. maj 2019 kl. 19:56 Opdateret: kl. 19:58

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk