16. december 2018
Borgmester Joy Mogensen vil lytte til de to kandidater og støtte den, der bedst kan repræsentere Roskilde i Folketinget. (Arkivfoto: Erling J.)
Borgmester Joy Mogensen vil lytte til de to kandidater og støtte den, der bedst kan repræsentere Roskilde i Folketinget. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester før opgør om Roskilde S-kandidat: Pas nu godt på partiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester før opgør om Roskilde S-kandidat: Pas nu godt på partiet
Opdateret 14. marts 2018 kl. 17:43
Roskilde Avis Paperboy - 14. marts 2018 kl. 17:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Pas nu godt på Socialdemokratiet i Roskilde og undgå en form for debat, der kan skabe en ødelæggende splittelse.

Sådan siger borgmester Joy Mogensen, før partiforeningen og kredsorganisationen på to generalforsamlinger lørdag og mandag skal diskutere den fremtidige folketingskandidat fra Roskilde.

Her har den 37-årige Niels Jespersen meldt sig som modkandidat til Mette Gjerskov, der ellers har repræsenteret Socialdemokratiet i Roskilde på Christiansborg siden 2005.

- Uanset hvem man støtter, er det afgørende, at alle går positivt ind i debatten og fremfører egne kvaliteter eller meninger - fremfor at tale skidt om andre, siger Joy Mogensen..

Stærk repræsentation
Som borgmester vil hun ikke udtale sig offentligt om de to kandidater, da hun fortsat ønsker at repræsentere hele partiet i kommunen.

- Men det er vigtigt, at Roskilde bliver repræsenteret i Folketinget, så vi kan få indflydelse. Selv er jeg netop blevet valgt til bestyrelsen for Kommunernes Landsforening, og vi har også fået mange valgt til regionsrådet. Derfor er det vigtigt, at vi står stærkt på alle niveauer.

- Nu vil jeg lytte til, hvad de to kandidater har at sige og danne mig et billede af, hvad de kan udrette for Roskilde og Socialdemokratiet.

- Heldigvis er der lagt op til en urafstemning. Så kan alle afgive deres stemme i fred og ro ud fra sine egne overvejelser eller overbevisning.

- På den måde kan vi afvikle et meget svært valg, uden at det skal splitte Socialdemokratiet i Roskilde og ødelægge den stærke stilling, som vi nu har opnået i både kommunen og regionen, siger Joy Mogensen.

tk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk