12. juli 2020
Det tog ikke mange sekunder efter at legepladsen var blevet åbnet før end den første dreng kom ud af røret på en af legepladsens rutsjebaner.
gallery icon

Se billedserie

Det tog ikke mange sekunder efter at legepladsen var blevet åbnet før end den første dreng kom ud af røret på en af legepladsens rutsjebaner.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnene har plads til fri leg på Trekronerskolens nye legeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnene har plads til fri leg på Trekronerskolens nye legeplads
Roskilde Avis - 03. juni 2020 kl. 07:12
Af Tekst og foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forventningens glæde lyste ud af børnene fra Nulte A, der var linet op foran den røde snor, som borgmester Tomas Breddam var klar til at klippe. Stedet var Trekronerskolens nye legeplads.

- Legepladsen her er bygget til børn fra alderen seks til 15 år, så den har noget at byde på til alle klassetrin, sagde borgmesteren.

- Den bliver ved med at være spændende, og det kan godt være man ikke kan det hele i dag, men når man så er lidt større, så kan man nå lidt mere på pladsen.

Legepladsen er stor nok til at rumme 200 børn på en gang, men det bliver ikke foreløbigt at det bliver afprøvet.

- I disse corona-tider, må vi ikke være så mange på en gang, så I kommer til at benytte pladsen på skift, fortalte Tomas Breddam.

De første børn stod klar og var ivrige for at få lov til at løbe ind på pladsen, snoren var da heller ikke mere end klippet, før end der var et løb, som var en Roskilde Festival åbning værdigt, hen til de spændende legeredskaber.

I mens kunne man se børnene fra de nærliggende klasser klemme næserne flade på vinduerne, der vendte ud mod legepladsen. De blev nødt til at vente på deres tur, men man kunne se, at det var en svær opgave. For de første 20 børn fra Nulte A drønede rundt og havde det sjovt på redskaberne og de vilde rutsjebaner, hvor børnene ikke endte med en helt så voldsom fart ud af røret, som man kunne forestille sig, når man ser, hvor højt oppe starten er.

Legepladsen på Trekronerskolen ligger i området Pioneren og Trekroner IF har været med til at etablere den.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk