20. september 2021
Tina Boel fra Roskilde er genvalgt som spidskandidat for SF til Sjællands Regionsråd.
gallery icon

Se billedserie

Tina Boel fra Roskilde er genvalgt som spidskandidat for SF til Sjællands Regionsråd.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boel blev SF-spids til regionsrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boel blev SF-spids til regionsrådet
Opdateret 23. oktober 2020 kl. 11:13
Roskilde Avis - 23. oktober 2020 kl. 10:58
Af Foto: Jan Partoft

Tina Boel fra Roskilde blev spidskandidat for SF ved valget til Sjællands Regionsråd i efteråret 2021, hvor hun i øvrigt også er førstedame ved valget til Roskilde Byråd.

De næste pladser på SF-listen besættes af Mette Vallentin fra Guldborgsund og Mogens Stig Møller fra Odsherred, mens det nuværende medlem af regionsrådet Torben Haack fra Køge kom ind på en fjerde plads. Placeringen er afgjort efter en urafstemning blandt medlemmerne.

Tina Boel generobrer dermed pladsen som leder for SF i Sjællands Regionsråd, hvor hun i den nuværende periode bl.a. er medlem af det centrale Forretningsudvalg.

- Jeg er selvfølgelig glad for denne opbakning, og når jeg stiller op til både regionsråd og byråd, giver det mig en vigtig mulighed for at kombinere sagerne.

- F.eks. når vi skal lave et center for den nære sundhed i forbindelse med Roskilde Sygehus, eller når der skal gøres en bedre indsats for psykiatrien, hvilket er hårdt tiltrængt, forklarer Tina Boel.

Venstre venter
Hos Venstre er Jacob Jensen fra Tølløse udpeget som spidskandidat, som han også var ved det seneste valg. Men partiet venter på at fordele de øvrige pladser.

Dvs. at hverken Evan Lynnerup fra Jyllinge eller Flemming Damgaard fra Kr. Hyllinge endnu kender deres placering ved det kommende valg.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk