20. januar 2020
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilsælger kørte til Viby for at blive røvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilsælger kørte til Viby for at blive røvet
Roskilde Avis - 08. november 2019 kl. 14:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En bilhandel mellem en 26-årig mand fra Ringsted og fire mænd fra et ukendt sted udviklede sig højst dramatisk for den 26-årige. Han blev bortført og hans kvindelige ledsager fik frarøvet sin telefon.

Manden fra Ringsted havde sat en ældre dyr bil til salg på internettet, og på den måde fået kontakt til en interesseret køber. De aftalte at mødes i Viby ved Tuen.

Den 26-årige havde en 20-årig kvinde med som ledsager til salgsmødet. Da køberen kom, skete det i en stor firehjulstrækker, og der var fire mænd i bilen. Pludselig blev den 26-årige overfaldet og tvunget ind i firehjulstrækkeren. Samtidig blev kvinden frarøvet sin telefon. Firehjulstrækkeren kørte fra stedet med den 26-årige ombord. Turen gik ikke længere end til området ved Tofthøjparken i Viby. Her lykkedes det for den 26-årige at slippe væk. De fire i bilen kørte fra stedet.

På Dalen lykkedes det for den 26-årige at få stoppet en bilist og få et lift tilbage til Tuen, hvor den 20-årige kvinde stadig var til stede. Det samme var den 26-åriges bil.

Bilisten, der havde givet den 26-årige et lift, anmeldte bagefter episoden, da han undrede sig over mandens oplevelser og adfærd. Den 26-årige anmeldte også selv røveriet og bortførslen til politiet. Det skete lige efter at episoden fandt sted ved 20-tiden.

Gerningsmændene beskrives som mænd af anden etnisk oprindelse end dansk, 20 til 25 år, 175 til 180 cm høje, to af dem var spinkle, to af mændene var kraftigere af bygning. De var klædt i sort tøj, halsedisser og handsker. Alle talte dansk.

Politiet forsøger nu at få identificeret nogle af de mistænkte i sagen blandt andet ud fra tekniske spor. Samtidig vil politiet gerne have, at man giver et tip, hvis man har bemærket en stor sort firehjulstrækker i Viby og omegn. Den 26-åriges beskrivelse af bilen lyder på, at den var en type og størrelse som en Audi Q7.

Man kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk