20. oktober 2020
Byrådsmedlem Jeppe Trolle er lige så forbavset som de fleste andre over krænkelses-sagerne hos De Radikale på Christiansborg. Her ses han ved et tidligere Grundlovs-møde i Byparken. (Arkivfoto: Erling J.)
Byrådsmedlem Jeppe Trolle er lige så forbavset som de fleste andre over krænkelses-sagerne hos De Radikale på Christiansborg. Her ses han ved et tidligere Grundlovs-møde i Byparken. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bestyrtet R-byrod: Hvad sker der dog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrtet R-byrod: Hvad sker der dog
Opdateret 15. oktober 2020 kl. 08:55
Roskilde Avis - 15. oktober 2020 kl. 08:30

- Hvad sker der dog, siger Jeppe Trolle.

Roskildes radikale byrådsmedlem er lige så bestyrtet og overrasket som de fleste andre, efter afsløringerne om sex-krænkelser fra den nu tidligere leder Morten Østergaard og det efterfølgende interne opgør i partiet.

- Jeg er målløs og anede intet om, at det åbenbart stod så galt til, fortæller han.

I Roskilde Byråd har han i snart syv år alene repræsenteret byens tidligere borgmester-parti, så i gruppen har der selvfølgelig været fred og ingen fare.

- Nu håber jeg, vi får gjort op med disse helt uacceptable vaner, så vi på ny kan koncentrere os om at få fremført radikale synspunkter, forklarer han.

Håber på valget
Jeppe Trolle håber, at afsløringerne fra folketingsgruppen på Christiansborg ikke får negativ betydning for partiets lokale arbejde frem imod kommunalvalget næste efterår.

- Forhåbentlig vil vælgerne i Roskilde og andre steder vurdere os på det lokalpolitiske arbejde, vi har gennemført, forklarer han.

De Radikale vil normalt have udsigt til at få mindst ét mandat i Roskilde Byråd, som partiet har haft gennem efterhånden mange år.

Chancen vil blive kraftigt øget, hvis det lykkes at indgå valgteknisk samarbejde med andre partier, så man på den måde undgår 'stemmespild'. De to mest nærliggende muligheder for valg-samarbejde i Roskilde vil være Alternativet og SF.

Støtter linjen
Jeppe Trolle støtter den nye radikale leder Sofie Carsten Nielsen og den politiske linje, som hun har lovet at videreføre.

Han deltog onsdag aften sammen med partiets øvrige kommunalpolitikere i et visuelt med den nye partiledelse.

tk

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk