3. december 2020
Jimmi Larsen
Foto: Jimmi Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bedragere snydt af virksomhedsejers kone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedragere snydt af virksomhedsejers kone
Opdateret 14. august 2019 kl. 11:17
Roskilde Avis - 14. august 2019 kl. 11:12

En årvågen medarbejder fra firmaet Sluk Tørsten, der sælger drikkevarer, forhindrede et bedrageri for 44.526 kroner tirsdag eftermiddag.

arrow Læs også: Tidligere voldsdømt: Truede med at slå vidne til plukfisk

Virksomheden havde modtaget en mail fra en person, der sagde han var ansat i Københavns Kommune. Han påstod, at han var sat til at bestille en hurtig levering drikkevarer, fordi en anden leverandør havde brændt dem af.

Kort efter mailen ringede en person, der oplyste samme navn som på mailen og ville aftale nærmere om afhentning af bestillingen. Firmaejerens kone blev mistænksom, da hun så, at der i mailen var anført en mailadresse, hvor der stod .com til sidst.

Firmaet kontaktede derfor den navngivne medarbejder i Københavns Kommune for at få bekræftet bestillingen. Københavns Kommune kendte intet til bestillingen og forklarede, at de havde en indkøbsaftale, så de aldrig ville bestille varer på den måde.

De falske medarbejdere fra Københavns Kommune havde aftalt, at varerne skulle hentes i Roskilde senere på dagen. Politiet holdt derfor klar i nærheden, da to mænd i en varebil mødte op. De to mænd, begge 24-år og fra Taastrup, blev anholdt, da de henvendte sig hos firmaejeren for at få udleveret varerene.

De blev begge taget med til stationen, hvor de blev sigtet for bedrageri. De nægtede begge, men forklarede, at de var blevet bestilt til at hente varerne. De blev løsladt efter endt afhøring, men er fortsat sigtet. Politiet efterforsker sagen for at få belyst, hvem der bestilte varerne.

arrow Lommetyve lå på lur efter bytte
16. august 2019 kl. 09:58 Opdateret: kl. 09:58
arrow Agressiv hund forfulgte familie
15. august 2019 kl. 18:58 Opdateret: kl. 10:25
arrow Hund ramt af skud
14. august 2019 kl. 12:27 Opdateret: kl. 10:26
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk