30. maj 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelryttere svedte for sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelryttere svedte for sagen

Over 600 ryttere deltog i årets Stjerneløb, der støtter en række velgørenhedsorganisationer

Opdateret 18. september 2019 kl. 10:50
Roskilde Avis Sport - 16. september 2019 kl. 18:32
Af Tomas Skov Foto: Ib Halling
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godt 29.000 kroner var det konkrete udbytte af anstrengelserne i pedalerne søndag formiddag 15. september, hvor landevejsklassikeren Stjerneløbet, endnu en gang ramte Roskilde.

Motionsløbet, der har rødder helt tilbage til 1895, fordelte sig på en cykeldistance på 68 kilometer og et familieløb på 18 kilometer. Med start og mål på Stændertorvet sendtes de godt 600 deltagende ryttere afsted ud i landet på rundture, der bragte dem tilbage omkring udgangspunktet tre gange i løbet af ruten.

Cykler for sagen

Som deltager støtter man med en del af sit tilmeldingsgebyr én af seks velgørenhedsorganisationer efter eget valg, og de fik overrakt donationerne, da alle ryttere var kommet i mål på Stændertorvet.

Indehaver af JJ Kommunikation, Jan B. Jensen var med igen i år, og han valgte at donere sit beløb til Børnecancerfonden. I øvrigt deltager han både for motionen og oplevelsen undervejs.

Socialt cykelløb

- Jeg vil gerne bakke op om en lokal aktivitet. Det er et sjovt og anderledes løb at køre, og stjerneformationen gør, at du møder de andre deltagere flere gange undervejs, fortæller Jan B. Jensen, der også sætter stor pris på at komme ud i de smukke områder omkring Roskilde.

- Der er så mange gode cykel­­områder med mange bakker i Roskilde og Lejre. Det viser cykellandskabet fra sin bedste side, fortsætter Jan B. Jensen, der dog også måtte døje med en del blæst fra det flade landskab omkring Herringløse på vej tilbage mod Stændertorvet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk