23. januar 2021
Utilfredsheden med nedbarberingen af Vor Frue Skole får nu lokale forældre til at starte en ny friskole. Billedet er fra en demonstration i byrådssalen. (Foto: Hans Jørgen Johansen)
Utilfredsheden med nedbarberingen af Vor Frue Skole får nu lokale forældre til at starte en ny friskole. Billedet er fra en demonstration i byrådssalen. (Foto: Hans Jørgen Johansen)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vor Frue starter en ny friskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vor Frue starter en ny friskole
Opdateret 03. april 2019 kl. 08:47
Roskilde Avis - 03. april 2019 kl. 08:34

Utilfredse forældre i Vor Frue starter nu en ny friskole, der skal åbne til sommeren 2020.

En arbejdsgruppe har lavet værdigrundlag, vedtægter, bankforbindelse og er blevet godkendt som forening. Den indkalder nu til et orienterende møde søndag den 5. maj klokken 14-15 i Bøgeskoven ved Vor Frue kirke.

Fra arbejdsgruppen forklarer Peter Hartmann, at den nye Vor Frue Friskole skal bygge på evidensbaseret forskning og tilbyder børnene virkelighedsnær læring og nærværende lærere.

Han opfordrer interesserede til at melde sig til et nyhedsbrev på hjemmesiden og følge med i opdateringerne. Eller på facebooksiden https://www.facebook.com/vorfruefriskole.

Her kan man også deltage i en logokonkurrence og vinde et gavekort på 300 kr. til Ros torv.

Initiativet til den nye friskole i Vor Frue er opstået, fordi forældrene er utilfredse med byrådets beslutning om at skære den lokale folkeskole ned, så den i fremtiden kun skal have fire klasser fra 0 til 3, mens eleverne i dag går her til og med 6. klasse.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk