21. januar 2019
Photographer: Henrik Gudme
KerFo.dk / bryllupsfoto.nu
gallery icon

Se billedserie

Foto: Photographer: Henrik Gudme KerFo.dk / bryllupsfoto.nu
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestergaards grundlægger død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestergaards grundlægger død
Opdateret 08. november 2018 kl. 15:21
Roskilde Avis Paperboy - 08. november 2018 kl. 15:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godtfred Vestergaard, der grundlagde det verdensomspændende firma i Gevninge, er sovet ind i en alder af 89 år.

Han startede tidligt med allerede som 7-årig at bygge en avanceret sæbekassebil, og livet igennem var han altid klar til at tackle tekniske udfordringer med gode løsninger

I 1962 grundlagde han ingeniørfirmaet G. Vestergaard, der ved 50 års jubilæet blev omdøbt til nu at hedde Vestergaard Company.

I dag er Vestegaard førende i hele verden, når det gælder maskiner og teknologi til at få isen af fly i lufthavne. Udover hovedsædet i Gevninge er der også fabrikker i USA, Frankrig og Fjernøsten.

Omsætningen steg kraftigt igen sidste år til 711 mio. kroner med et overskud på over 100 mio., og firmaet beskæftiger nu i alt næsten 300 medarbejdere.

- Vi har gennemført mange forbedringer, som har skabt det store overskud, sagde sønnen direktør Stefan Vestergaard ved den lejlighed.

I 1996 overdrog Godtfred den daglige ledelsen til Stefan Vestergaard, men fortsatte i bestyrelsen og kom ofte i virksomheden.

Samtidig arbejdede han ufortrødent videre med at istandsætte gamle traktorer på sit værksted, så de blev lige så flotte som nye.

I Roskilde-området vil Godtfred Vestergaard blive huset som en dygtig og visionær iværksætter, der var med til at skabe mange arbejdspladser og udvikling på sin hjemegn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk