25. august 2019
Sekretariatsleder i Byens hus Kathrine Krone Laurent sætter gang i aktiviteter, der alle har verdensmålene som omdrejningspunkt, med Grøn Skole-elever fra Roskilde Gymnasium.
gallery icon

Se billedserie

Sekretariatsleder i Byens hus Kathrine Krone Laurent sætter gang i aktiviteter, der alle har verdensmålene som omdrejningspunkt, med Grøn Skole-elever fra Roskilde Gymnasium.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensmål i vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensmål i vinterferien
Roskilde Avis Paperboy - 17. februar 2019 kl. 00:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Verdensmålene er i alle de valg, vi står over for i den helt lokale og ofte travle hverdag - og det er da også netop temaet for vinterferien i Byens hus: "Verdensmål i hverdagen".

arrow Læs også: Vinterloppemarked i Købmandsgården

Her kan man både kan teste sin viden og udvælge sig sit yndlings-verdensmål, komme til mindfullness for børn (verdensmål 3 - sundhed og trivsel) samt deltage i udklædningsværksted og byttecentral for fastelavnskostumer (verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion).

Vinterferieaktiviteterne i Byens hus bliver til i et samarbejde mellem aktive indbyggere, iværksættere, butikker og uddannelsesinstitutioner. Argos genbrugsbutik GenSalg har doneret fastelavnskostumer til et byttemarked, og en lokal skrædder giver inspiration til, hvordan du laver dit eget fantasifulde og kreative fastelavnskostume ud fra principper om recycling og upcycling af genbrugsmaterialer. Roskilde Gymnasium leverer både viden, rekvisitter og aktive Grøn Skole-elever til at tale om verdensmålene.

Foreningen Forældre til børn med angst har arrangeret børne-mindfullness. Og sidst men ikke mindst vil flere af de aktive indbyggere, der bruger huset, påtage sig rollen som vært i løbet af uge 8 - fx Børns Voksenvenner, Ung Energi og Kirke på Vej.

- Dermed står vi lige midt i Verdensmål nr. 17 ud af 17: Partnerskaber for handling. Vi kan nemlig meget mere, når vi gør det sammen - og så føles det rart samtidig, siger sekretariatsleder Kathrine Krone Laurent

arrow Roskilde Museum går under jorden
18. februar 2019 kl. 00:40 Opdateret: kl. 12:48
arrow Klar pirat i vinterferien
18. februar 2019 kl. 00:21 Opdateret: kl. 09:59
arrow Tegneserieworkshop på Cosmos
18. februar 2019 kl. 00:16 Opdateret: kl. 12:12
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk