18. april 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vækstpris til Roskilde-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vækstpris til Roskilde-firma

Stigefabrikken.dk ApS får Børsens Gazelle-udmærkelse

Roskilde Avis Paperboy - 11. oktober 2018 kl. 12:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. oktober modtog Stigefabrikken.dk ApS årets Gazellepris. Det sker samtidig med at virksomheden rykker administrationen fra Københavnsvej 106F til Hersegade 20 og salgsafdelingen flytter til Slagelse.

- Vi er selvfølgelig både glade og super stolte over kåringen. Det er en indikation på, at vi gør noget rigtigt, og det giver selvfølgelig ekstra meget blod på tanden, når man får den slags nyheder i indbakken, fortæller Lasse Simoni, som er den ene halvdel af iværksætterduoen bag Stigefabrikken.dk ApS.

Større ambitioner
Efter at have haft kontorlokaler og showroom på Københavnsvej 106F siden 2014, lejer virksomheden sig nu ind i kontorhotellet M4 på Hersegade.

Lasse Simoni, som bor i Roskilde, vil fremover have sin base på kontorfællesskabet, hvor der fortsat vil kunne afholdes kunde- og leverandørmøder, mens salgsafdeling og showroom flyttes til Slagelse.

Som et led i strategien om at blive Skandinaviens førende forhandler af "Sikkerhed i højden" har virksomheden endvidere åbnet et salgskontor i Sverige med ønsket om at være tættere på eksisterende og fremtidige kunder i Sverige. Stigefabrikken.dk ApS har været til stede med en svensk version af webshoppen siden 2014 - men det helt store gennembrud lader fortsat vente på sig.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk