21. september 2020
Jette Tjørnelund (V) nedlægger veto imod at bruge ekstra penge på FGU?s placering i Roskilde, når man uden videre kan rykke ind i handelsskolen.
Jette Tjørnelund (V) nedlægger veto imod at bruge ekstra penge på FGU?s placering i Roskilde, når man uden videre kan rykke ind i handelsskolen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-leder nedlægger veto: Stop med det FGU-cirkus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-leder nedlægger veto: Stop med det FGU-cirkus
Opdateret 11. april 2019 kl. 18:06
Roskilde Avis - 11. april 2019 kl. 17:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som partner i kommunens budget for 2018 nedlægger Venstre nu veto imod at bruge ekstra penge på at flytte rundt med FGU-uddannelsernes placering i Roskilde. Det har partiet ret til ifølge de uskrevne regler, der gælder for politiske forlig, hvor alle skal være enige for at ændre på større poster.

- Vi vil ikke stå model til dette cirkus. Siden august har det været klart, at Handelsskolen giver en attraktiv og økonomisk bæredygtig placering af FGU, siger gruppeformanden Jette Tjørnelund.

- Alligevel er forskellige socialdemokrater kommet rendende med det ene forslag efter det andet om andre placeringer - og de har alle været meget dyrere end at flytte ind på Handelsskolen, som kommunens forvaltning gentagne gange har anbefalet.

- Skatteborgerne i Roskilde kan slet ikke være tjent med, hvis vi bruger penge på sådan en unødvendig udgift i en tid, hvor kommunen må spare på velfærden og skal fyre ansatte.

En dyrekøbt tøven
Jette Tjørnelund forstår slet ikke, hvorfor et flertal på det seneste møde i Økonomiudvalget ikke kunne godkende forvaltningens forslag om indflytning på Handelsskolen. I stedet skal forvaltningen nu lave en ekstra undersøgelse, om BOMI eventuelt kan rykke over i det gamle 10. klasses center på den modsatte side af Maglegårdsvej, som handelskolen nu gerne vil sælge.

- Borgmesterens langvarige tøven har allerede trukket store veksler på Handelsskolen og kommunen. Nu fortsætter hun med også at skabe usikkerhed om hjerneskadecenterets placering på BOMI. Det kan ingen af parterne i denne sag være tjent med. tk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk