10. december 2019
Jette Tjørnelund (V) vil fortsætte samarbejdet med Claus B. Hansen for hurtigst muligt at få gennemført Røde Port-byggeriet, gerne sammen med et S-tog til byen.
Jette Tjørnelund (V) vil fortsætte samarbejdet med Claus B. Hansen for hurtigst muligt at få gennemført Røde Port-byggeriet, gerne sammen med et S-tog til byen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-leder i Roskilde Byråd: S-tog rammer ikke Røde Port

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-leder i Roskilde Byråd: S-tog rammer ikke Røde Port
Roskilde Avis - 18. juni 2019 kl. 11:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres leder i Roskilde Byråd Jette Tjørnelund undrer sig over, hvordan et flertal nu vil bruge muligheden for et kommende S-tog til at afspore samarbejdet med Claus B. Hansen om at opføre Røde Port-byggeriet.

arrow Læs også: Claus B. Hansen: Falsk forklaring om min fyring fra Røde Port

- Det er et visionært projekt, der bygger på et godt kendskab til de lokale forhold vil at omdanne et goldt rangér-terræn til et nyt aktiv for Roskilde. Kommunens fornemste opgave er at holde kursen som troværdig samarbejdspartner, siger hun

Jette Tjørnelund henviser til, at arbejdet omkring projektet blev sat i bero i starten af januar. Begrundelsen var dengang, at staten først skulle gennemføre en analyse af, hvilke virkninger et S-tog til Roskilde vil få, for salg af arealer ved sydsiden af stationen.

- Vi har nu spurgt om en status og fået at vide, at kommunen ikke har fået nogen nye oplysninger, der giver grund til at ændre i Røde Port-byggeriet.

- Projektet er en fantastisk chance for Roskilde til at få mange nye boliger, job, hotel med overnatningsmuligheder og andre fordele til Roskilde. Det har vi ikke råd til at tabe på gulvet, mener Jette Tjørnelund.

tk

arrow Reaktioner på Røde Port-fyringen: Tyveri fra Claus B.
20. juni 2019 kl. 10:34 Opdateret: kl. 10:41

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk