21. september 2019
Venstre foreslår et nyt udvalg i spidsen for Roskilde-hallerne, så kommunen får mere ud af de store begivenheder og mange idrætsaktiviteter i byen. (Foto: Jan Partoft)
Venstre foreslår et nyt udvalg i spidsen for Roskilde-hallerne, så kommunen får mere ud af de store begivenheder og mange idrætsaktiviteter i byen. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-forslag om: Nyt sports- og eventudvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-forslag om: Nyt sports- og eventudvalg
Roskilde Avis - 22. marts 2019 kl. 00:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde har satset så meget på breddeidræt og en række store sportsbegivenheder, at kommunen har brug for et særligt Sports- og Eventudvalg, som kan stå for den politiske ledelse af dette vigtige område.

Dette forslag kommer nu fra Venstres leder i Roskilde Byråd Jette Tjørnelund:

- Kommunen har investeret massivt i Roskilde-hallerne samt springcenteret, og et nyt stadion med nye spændende muligheder er på tegnebrættet. Vi skal udnytte de meget fine faciliteter og blive en attraktiv magnet. Men for at lykkes med det, skal vi have mest mulig synergi af byens fine rammer.

- Venstre foreslår derfor at samle kræfterne i et særligt Sports- og Eventudvalg, der får til opgave at drive, udvikle og tilrettelægge aktiviteter i faciliteterne. Netop nu drøfter byrådet den fremtidige organiseringen af kongrescentret. Derfor er det oplagt at se på Roskilde-hallerne og andre faciliteter i nærheden i en samlet satsning og organisering.

Foreslår S-formand
Et Sports- og Eventudvalg sikre en fornuftig balance mellem idrættens behov og nødvendigheden af at huse større begivenheder, som giver hallerne og byen indtægter.

- Vi foreslår at bygger videre på bestyrelsen i Roskilde-hallerne og tage afsæt i deres viden. Derfor bør den politisk udpegede formand, byrådsmedlem Gitte Kronbak Nielsen (S), bliver formand for det nye Sports- og Eventudvalg ligesom resten af bestyrelsen videreføres i det nye udvalg.

Samtidig suppleres udvalget med en repræsentant fra Gimle, repræsentanter fra de relevante sportsklubber og foreninger.

Udvalget skal referere til byrådets økonomiudvalg i forhold til kommercielle aktiviteter og til kultur- og idrætsudvalget vedr. idræts- og foreningsdelen.

- Vi har muligheden for at bringe Roskilde i front som centrum for store begivenheder indenfor sport og andre områder, og det vil denne model sikre bedre end de nuværende forslag til organisering omkring hallerne, mener Jette Tjørnehøj.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk