18. november 2019
Som konstitueret chef for Erhvervsforum har Lara Klingbeil gjort så god en indsats, at bestyrelsen har besluttet permanent at ansætte hende som direktør, samtidig med at hun fortsætter som turistchef.
Som konstitueret chef for Erhvervsforum har Lara Klingbeil gjort så god en indsats, at bestyrelsen har besluttet permanent at ansætte hende som direktør, samtidig med at hun fortsætter som turistchef.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turistchef får to job: Lara ny erhvervschef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistchef får to job: Lara ny erhvervschef
Opdateret 18. juni 2019 kl. 15:01
Roskilde Avis - 18. juni 2019 kl. 14:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bestyrelsen for Erhvervsforum har besluttet at ansætte den 37-årige turistchef Lara Klingbeil som ny permanent direktør for organisationen fra 1. juli.

I øjeblikket er hun konstituteret i jobbet, efter at ledelsen hos Erhvervsforum tidligere i år opsagde den daværende chef Mette Ehlers pga. uenighed om ledelsesstilen.

Lara Klingbeil startede som turistchef i Roskilde 1. december 2018 og har siden gjort det fint.

- Vi er glade for denne aftale. Siden sin tiltræden har Lara som turistchef vist høj faglighed og evnen til at samarbejde både eksternt og internt, siger bestyrelsens formand Kasper Bæk.

Flere indianere
Samtidig fortsætter Lara Klingbeil i sit nuværende job som turistchef, og det betyder samtidig et større ansvar til chefkonsulent Allan Lyhne, der står for erhvervsdelen af organisationens arbejde.

Helt overordnet ønsker ledelsen i Erhvervsforum nu at have færre høvdinge og flere menige til at udføre arbejdet. Derfor er det planen efter sommerferien at udvide med endnu en medarbejder til erhvervsindsatsen.

Erhvervsforum er en forening, der samler over 500 virksomheder i Roskilde kommune som medlemmer.

Samtidig har den i et åbent udbud hos kommunen vundet de to adskilte opgaver med at udføre markedsføring for turisme og fremme det lokale erhvervslivs udvikling.

tk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk