16. september 2019
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyve vist bort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyve vist bort
Roskilde Avis - 14. maj 2019 kl. 11:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To tricktyve der forsøgte sig med et pakketrick på Roskildevænge sent mandag eftermiddag blev sendt væk af en 85-årig kvinde, da hun opdagede, hvad der var gang i.

arrow Læs også: Butikstyv tog flugten over motorvejen

Optakten til tricktyveriet skete, da en cirka 35-årig kvinde ringede på hendes dør for at bede om hjælp til at aflevere en pakke hos naboen. Kvinden ville have hjælp til at skrive en seddel til naboen. De to kvinder gik ud i køkkenet for at skrive sedlen. Her begyndte den 35-årige at snakke om alt muligt andet end sedlen til naboen.

Samtidig lagde den 85-årige kvinde mærke til at der var en fremmed mand i huset. Hun blev sur og smed straks de to ud. Bagefter tjekkede hun om der manglede noget. Det gjorde der ikke, da hun havde opdaget manden, som havde sneget sig ind i tide.

De to der forsøgte sig som tricktyve beskrives som: Kvinde 35 år, 170 cm høj, brun i huden, hun talte dansk med accent. Beklædningen var en mørk skinnende jakke og lange bukser. Hun havde et brunt tørklæde om hovedet. Mandens signalement lyder: 30-40 år, brun i huden, sort kruset hår. Han var buttet i ansigtet og udenlandsk.

Politiet vil gerne høre fra andre, der har haft lignende oplevelser, eller som har bemærket de to personer ved Roskildevænget ved 17-18 tiden mandag eftermiddag. Kontakt politiet på telefon 114.

ja-

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk