24. maj 2019
Restaurantens bagvæg er klædt i træ og grønt. Restauratør Saffet Meric slår dørene op for den nye buffet-restaurant i Algade 1. februar.
gallery icon

Se billedserie

Restaurantens bagvæg er klædt i træ og grønt. Restauratør Saffet Meric slår dørene op for den nye buffet-restaurant i Algade 1. februar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To unge åbner ny restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To unge åbner ny restaurant

To unge åbner restaurant i Algade 1. februar

Roskilde Avis Paperboy - 30. januar 2019 kl. 07:00
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi skal nok nå det, siger restauratør Saffet Meric.

arrow Læs også: Burger- og grill-restaurant åbner på RO's Torv

Der er da også allerede sket meget i det store lokale i Algade, hvor Netto tidligere havde til huse. Den nye buffet-restaurants navn, 'Ross', pryder væggen i sorte bogstaver, og der står allerede borde og stole klar til 87 spisende gæster. Baren i enden af lokalet er ved at tage form, og køkkenet begynder så småt at være klar til ibrugtagning.

En gammel drøm

Alt er dog stadig klædt i plastik, for håndværkerne er stadig ved at lægge sidste hånd på deres arbejde i den nye restaurant, hvor alt er blevet bygget om.

En elevator fører ned til kælderen, hvor der er adgang til både køle- og fryserum, og der er etableret helt nye toiletfaciliteter bagest i den nye restaurant. Det er med andre ord en større investering Jerry Foroghi her er ude i.

- Saffet og jeg er venner gennem mange år. Han har længe haft en drøm om at åbne en buffet-restaurant, og jeg syntes det var en god idé, da det ikke findes i Roskilde i den her prisklasse. Det er et utrolig flot lokale, og jeg ved hvor meget han brænder for mad, siger han.

Travlhed i køkkenet

23-årige Saffet Meric driver allerede cafeén Big Chef i Ringsted, men han har fået en bestyrer på, så han kan koncentrere sig om at lave mad i den nye restaurant i Algade.

Her bliver nok at se til, da buffet'en kommer til at bestå af omkring 20 varme retter og 20 kolde retter. Ross Buffet vil være åben hele dagen, så man både kan spise brunch, frokost og aftensmad, og dørene åbner første gang fredag 1. februar.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk