18. oktober 2019
Claus B. Hansen har arbejdet med Røde Port-idéen i over 10 år og frygter, at kommunens forvaltning nu bare vil smide ham ud af hans eget projekt. (Arkivfoto: Erling J.)
Claus B. Hansen har arbejdet med Røde Port-idéen i over 10 år og frygter, at kommunens forvaltning nu bare vil smide ham ud af hans eget projekt. (Arkivfoto: Erling J.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar fra Claus B.: Kommunen opfinder nye grunde til at smide mig ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar fra Claus B.: Kommunen opfinder nye grunde til at smide mig ud
Opdateret 14. juni 2019 kl. 12:19
Roskilde Avis - 14. juni 2019 kl. 12:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arkitekt Claus B. Hansen er meget forundret over artiklen i Roskilde Avis, om at det skulle være et spørgsmål om prisen for grunden, som får kommunen og staten til at fjerne ham fra hele projektet med Røde Port, som han selv fandt på.

arrow Læs også: Derfor ryger Claus B. ud: Staten vil have mere for Røde Port-grunden

- Nu opfinder man helt nye årsager og grunde, som aldrig har været fremme tidligere i de mere end 10 år, jeg nu har arbejdet med projektet, siger han til Roskilde Avis.

- For kort tid siden var det et eventuelt S-tog til Roskilde, der blev fremført som argument for, at jeg skulle fjernes fra mit eget projekt. Men efterfølgende blev det dog klart, at S-toget skulle ligge på nordsiden af stationen og derfor ikke kunne få indflydelse på Røde Port-byggeriet.

Accepterede prisen
Claus B. Hansen siger nu til Roskilde Avis, at det er direkte urigtigt, at der skulle være uenighed om prisen for grunden mellem ham og staten i form af Banedanmark.

-De havde oprindelig sat en pris på 80 mio. inklusiv moms. Men da de så hævede beløbet til 126 mio. - uden moms - accepterede jeg også dette. Derfor har der siden ikke været nogen diskussion eller uenighed om prisen, forklarer Claus B. Hansen.

Usande påstande
- Hvis nogen nu påstår, at jeg skulle være årsag til forsinkelse, er det en joke. Jeg har den største interesse i at komme i gang, hvis jeg skal tjene de mange penge hjem, som jeg allerede har investeret i dette projekt.

- Jeg håber, at alle de falske påstande og usandheder i denne sag nu stopper.

- Ønsker forvaltningen i Roskilde kommune selv at overtage Røde Port-projektet, er det jo meget mere enkelt, at de bare siger det, mener Claus B. Hansen.

tk

arrow Claus B. ryger ud af Røde Port: Kommunen vil køre med staten
12. juni 2019 kl. 11:44 Opdateret: kl. 11:44
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk