21. februar 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messe for unge med særlige behov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messe for unge med særlige behov
Roskilde Avis Paperboy - 15. september 2018 kl. 06:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skoler, institutioner, organisationer og fagfolk står sammen om at vise specialuddannelsesverdenen frem. Det sker når uddannelsesmessen, Specialkompasset, for unge med særlige behov bliver holdt i Roskilde-hallerne onsdag 19. september kl. 9 til 14 og kl. 16 til 19. Og torsdag 20. september kl. 9 til 14.

På messen kan man få ideer til, hvad man kan gøre, når man ikke kan følge den gængse vej gennem uddannelsesverdenen.

Konference for fagfolk Flere end 70 institutioner, skoler og organisationerne Landsforeningen LEV/KLAPjob, Ligeværd, STU-foreningen Consentio og Ungdomskredsen i Dansk Handicapforbund er samlet for at vise de mange muligheder.

Sideløbende med messen afholder Ligeværd en konference primært henvendt til fagfolk med titlen 'Paragraffer og Overgange'. Her kan man bl.a. høre mere om, hvordan man skaber de gode overgange fra skole, til uddannelse og beskæftigelse.

Messens besøgende vil kunne høre oplæg fra mennesker, der selv har de relevante udfordringer helt inde på livet. Man kan møde den 17-årige blogger Mathilde Lusty Sørensen, fra bloggen Mit liv med angst og autisme.

Specialkompasset åbnes officielt onsdag kl. 9 af Kristian Hegaard, byrådsmedlem i Fredensborg Kommune og folketingskandidat for de Radikale, der selv sidder i kørestol.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk